dissabte, 21 de gener de 2017

Crema de carbassa amb cúrcuma

Tot i que la crema de carbassa no és la crema de verdures que més m'agrada, és curiós com en el bloc en tinc un munt de propostes. Aquesta evidentment és la més exòtica. Si us agraden els sabors del Pròxim Orient, us encantarà aquesta proposta.



Per 2 persones:

400g de carbassa
1 pastanaga (60g aprox)
1 patata petita (60g aprox)
Aigua
Sal
Oli d'oliva
1 cullerada de cúrcuma

Preparació:

Com la majoria de cremes de verdures, l'elaboració és molt fàcil. Peleu la carbassa, amb compte ja que és molt dura. Traieu les llavors i talleu a daus la carbassa. 


Peleu la patata i la pastanaga i talleu-les també a daus. Poseu una mica d'oli en una olla petita. Poseu-hi la carbassa, la patata i la pastanaga i saltegeu-les una mica amb l'oli. 


Afegiu aigua fins a cobrir la mescla.


Afegiu-hi sal i deixeu coure fins que la carbassa estigui tova. Poseu les verdures en el bol de la batedora i afegiu-hi una mica d'aigua de la cocció. Tritureu, si veieu que és massa espès, afegiu-hi més aigua i un raig d'oli d'oliva. Finalment, poseu-hi la cúrcuma.


 Podeu servir amb unes torradetes.


1 comentari:

  1. Les cremes de carbassa són les meves favorites i amb la curcuma salut a tope!
    Petons i bon cap de setmana
    Palmira

    ResponElimina