El filet de porc és una de les parts del porc més meloses. En aquesta proposta treta de Condis, l'amorositat d'aquesta carn es combina amb una deliciosa salsa de ceba i pinyons. Us la recomano.
Ingredients (4 persones):
Filets de porc sencers (1 Kg)2 cebes
200ml de llet
50g de pinyons
Sal i pebre
Oli d'oliva verge extra
Preparació:
Posem una paella al foc i hi posem oli. Quan l'oli estigui calent, afegim la ceba tallada a rodanxes. Ho coem a foc mig, per tal que la ceba quedi transparent. Arribat aquest punt (uns 10 minuts), enretireu la ceba del foc. Escalfeu el forn a 180º. Agafeu una plata de forn i poseu al fons la ceba.
Salpebreu el filet i situeu-los sobre les cebes. Aboqueu a la plata la llet.
Introduïu la plata a dins el forn i deixeu coure 15 minuts. Passat aquest temps direu el filet i torneu a posar la dins el forn. Si ha quedat poca llet, afegiu-ni més. Deixeu coure uns 15 minuts més.
Un cop cuit el filet, enretireu-lo del foc. prepareu la salsa. Aboqueu les cebes, el suc de la cocció i els pinyons i passeu-ho per la batedora. Talleu el filet i serviu el filet, acompanyat amb la salsa. Jo he posat per sobre una mica de sal negra i uns quants pinyons.
M'apunto la recepta perque amb el que m'agrada el filet de porc, aquesta recepta em ve genial per variar una mica!
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Palmira
ResponEliminaSussi; Una molt bona proposta per la llaminera de porc, una variació molt ben feta.
Salutacions Sussi¡¡ :O)