Pàgines
Pàgina d'inici
ENTRANTS
PLAT PRINCIPAL
POSTRES/DOLÇOS
PLAT PRINCIPAL
Albergínies farcides
Aletes de pollastre especiades
Aletes de pollastre garam masala
Ànec amb peres
Baby ribs
Bacallà a la catalana
Bacallà a la muselina d'all
Bacallà al pil-pil
Bacallà amb romesco i ceba caramel·litzada
Braons de porc en olla a pressió
Botifarra dolça amb torrades i poma
Broquetes de pollastre amb salsa teriyaki
Broquetes de porc amb salsa de whisky
Calamars farcits
Calamars farcits en la seva tinta
Calamarsets amb ceba
Canapès enrotllats
Carbassons farcits de carn
Cargols amb allioli i cansalada
Cargols amb tomata picant/all-i-oli ELS DEFINITIUS
Carré de porc a la taronja
Carré de porc amb fruits secs
Conill a l'all
Conill a la rabiosa
Conill amb bolets (fredolics)
Conill amb cirereta i herba llimona
Conill amb salsa de nyora
Conill amb samfaina
Conill amb xocolata
Costelles de conill arrebossades amb festucs i alfàbrega
Costelló de porc amb albercocs
Corn dogs
Costelles de porc amb xarop d'auró i burbon
Cottage pie
Croquetes de formatge Brie (Thermomix o no)
Cua de vedella guisada
Cuixa de gall dindi al forn
Escudella i carn d'olla
Espatlla de xai al forn
Fesols de Santa Pau amb botifarra de perol
Figues confitades, amb gelat de mascarpone
Filets de pits de gall dindi farcits de pesto i mozarella
Filet de porc amb allioli de sobrassada
Filet de porc amb xampinyons
Filet de porc farcit de prunes
Filet Wellington
"Fingers" de pollastre al curry
Fricandó de vedella amb escarlets
Fricassé de pollastre i bolets
Galtes de porc al forn
Gall dindi al curry
Gall dindi farcit amb cítrics
Garró en olla a pressió
Guatlles amb raïm
Hamburgueses amb gorgonzola
Hamburguesa de cigrons
Hamburguesa de vedella de Girona
Hummus light (Thermomix o no)
Kulibiak
Lasanya
Llamineres amb salsa de ceps
Llenguado amb salsa de porros
Llobarro al forn amb picada d'ametlles
Llom amb crema d'ametlles
LLom amb salsa de festucs
Lluç amb salsa de julivert
Lluç "Koxkera" amb espàrrecs by Martin Berasategui
Magret amb salsa de nabius by Gordon Ramsay
Magret d'ànec amb compota de poma i aranyons
Mandonguilles gregues amb salsa de iogurt
Mandonguilles ràpides amb salsa de tomata
Milfulls de salsitxa, albergínia i brie by Chakall
Mòmies de salsitxa per Halloween
Moussaka
Musaka grega tradicional
Ous al plat amb sobrassada
Ous escocesos
Ossobuco a la milanesa
Panini de bresaola i parmesà
Pastela de pollastre amb ametlles
Pastís de carn
Pastís de carn especiat
Pastís de pasta de full amb pollastre i pesto by Jamie Oliver
Pâté en crôute
Pernil al forn amb melassa
Pèsols amb mandonguilles
Petxines de peix
Peus de porc amb fredolics i reducció de cervesa
Peus de porc farcits de bolets
Platillo de porc amb bolets, #depatanegraTS
Pollastre a la cassola
Pollastre al forn amb bacó
Pollastre al piripiri
Pollastre amb cervesa i xampinyons
Pollastre amb cúrcuma, hummus, cuscús i verdura- Plat equilibrat1
Pollastre amb escamarlans
Pollastre amb salsa tahini i llimona
Pollastre de pagés amb prunes i pinyons
Pollastre ràpid Donna Hay amb llimona
Pollastre xinès amb taronja
Poma de Girona farcida de botifarra de perol by Carme Ruscalleda
Pomes farcides de botifarra dolça- Recepta finalista concurs per bloguers de la revista Cuina
Pomes farcides de l'Empordà
Pop a la gallega ràpid
Porc amb salsa agredolça de pinya
Porchetta by Jamie Oliver
Puré de patates del bufet amb morro confitat i reducció de cervesa
Rap a la cassola amb cloïsses
Rap al forn amb patates
Ronyons al xerès
Rosbif
Rotllets de llom amb pernil i formatge
Salmó al pebre verd
Sepiones amb ceba
Tacos d'enciam amb cap de llom
Tacos de peix arrebossat amb pico de gallo
Tiradito de tonyina a la meva manera
Tortilla farcida, fàcil, ràpida i saludable
Truita de botifarra d'ou; dijous
Vedella amb bolets (escarlets)
Vedella amb bolets Thermomix
Vedella en salsa
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada
Inici
Subscriure's a:
Missatges (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada