diumenge, 15 de gener de 2017

Filet de porc al forn amb salsa de ceba i pinyons

El filet de porc és una de les parts del porc més meloses. En aquesta proposta treta de Condis, l'amorositat d'aquesta carn es combina amb una deliciosa salsa de ceba i pinyons. Us la recomano.



Ingredients (4 persones):

Filets de porc sencers (1 Kg)
2 cebes
200ml de llet
50g de pinyons
Sal i pebre
Oli d'oliva verge extra

Preparació:

Posem una paella al foc i hi posem oli. Quan l'oli estigui calent, afegim la ceba tallada a rodanxes. Ho coem a foc mig, per tal que la ceba quedi transparent. Arribat aquest punt (uns 10 minuts), enretireu la ceba del foc. Escalfeu el forn a 180º. Agafeu una plata de forn i poseu al fons la ceba. 


Salpebreu el filet i situeu-los sobre les cebes. Aboqueu a la plata la llet.

Introduïu la plata a dins el forn i deixeu coure 15 minuts. Passat aquest temps direu el filet i torneu a posar la dins el forn. Si ha quedat poca llet, afegiu-ni més. Deixeu coure uns 15 minuts més.



Un cop cuit el filet, enretireu-lo del foc. prepareu la salsa. Aboqueu les cebes, el suc de la cocció i els pinyons i passeu-ho per la batedora. Talleu el filet i serviu el filet, acompanyat amb la salsa. Jo he posat per sobre una mica de sal negra i uns quants pinyons.

2 comentaris:

  1. M'apunto la recepta perque amb el que m'agrada el filet de porc, aquesta recepta em ve genial per variar una mica!
    Petons i bona setmana,
    Palmira

    ResponElimina

  2. Sussi; Una molt bona proposta per la llaminera de porc, una variació molt ben feta.
    Salutacions Sussi¡¡ :O)

    ResponElimina