dissabte, 27 d’abril de 2013

Creps Suzette farcits d'orange curd

Les noies de "Memòries d'una cuinera" aquest mes han proposat fer una recepta amb creps. A casa gairebé cada setmana en fem, als meus fills els encanten. Tot i això encara no havia fet mai les creps Suzette, ho tenia pendent i la convinació amb la taronja és genial!! he aprofitat l'orange curd per farcir-les.




Ingredients:

Per les creps:

250ml de llet
125g de farina
2 ous
50g de sucre

Orange curd

Salsa Suzette:

2 cullerades de Grand Marnier
2 cullerades de sucre
10 cullerades de suc de taronja
Grand Marnier per flambejar

Preparació:


Per fer les creps, poseu tots els ingredients en un bol i bateu-ho amb les barilles o amb la batedora. Deixeu-ho reposar a la nevera uns 30 minuts. Passat aquest temps, poseu una paella al foc. Poseu-hi una mica de mantega i quan estigui calent aneu abocant una mica de massa, remeneu la paella per tal que quedi una fina capa. Deixeu que es qualli i llavors, doneu-li la volta. Quan estigui cuita per l'altre costat, ja la podreu enretirar. Aneu procedint de la mateixa manera fins que hàgiu acabat tota la massa.
Per preparar la salsa, poseu a la mateixa paella, tots els ingredients i deixeu-los coure uns minuts. Mentre  tant, poseu una mica d'orange curd dins les creps i doblegueu-les en quatre. Quan veieu que la salsa comença a espessir-se poseu a dins els creps un minutet per tal que absorbeixi els gustos.



 Emplateu els creps. Escalfeu el Grand Marnier i flambejeu-lo. Aboqueu el licor flamejat per sobre els creps i serviu.


10 comentaris:

  1. Aquesta versió ha de ser fabulosa!! Quin aspecte més bo que té i aquesta última fotografia... quina gana que em fa venir! hehehe

    Petons!

    ResponElimina
  2. Boníssimes. Jo també en tinc una versió publicada al blog, són irresistibles. No l'he provat mai amb lemon curd... ho provaré1 Petons, sussi.

    ResponElimina
  3. Pero que ricas se ven y muy jugosas. Yo nunca las he hecho asi.

    ResponElimina
  4. El puntet cítric de les crepes és fantàstic! Un clàssic millorat ;-)

    ResponElimina
  5. Pero que rebones son amb aquet farcit.....ummmmm, delicia pura.
    Petonets.

    ResponElimina
  6. mare meva! Aquestes creps són de luxe!! T'han quedat genials. Moltíssimes gr`pacies per participar. Petonets

    ResponElimina
  7. Nosaltres ara també ens hi hem aficionat, m'agrada molt aquesta recepta.
    Moltíssimes gràcies per participar.

    ResponElimina