dijous, 28 d’agost del 2014

Llenguado amb salsa de porros

Sembla que a l'estiu ve més de gust menjar peix que no pas carn. Així que veient a la peixateria uns llenguados...em vaig posar a buscar una recepta per variar una mica. Vaig trobar a la web de Canal cocina aquesta recepta d'en Julius i és assegurat que serà ràpid! La recepta, boníssima!


Ingredients (4 persones):

4 llenguados de ració
2 porros
1 ceba
1 got de caldo de peix
Mantega
Oli d'oliva i sal

Preparació:

Poseu una paella al foc amb oli d'oliva i talleu a quadradets el porro i la ceba. Poseu a coure primer el porro i després afegiu la ceba. 


Mentre es va coent el porro i la ceba, poseu una altra paella al foc amb oli d'oliva i una mica de mantega. Coeu els llenguados volta i volta a la paella. Quan la ceba i porro estiguin cuits, afegiu el caldo de peix i deixeu-ho coure 5 minuts més. Preescalfeu el forn a 180º. Quan la salsa estigui cuita i els llenguados també, tritureu la salsa i poseu-la en una plata de forn. 


Poseu-hi a sobre els llenguados i deixeu-ho al forn 5 minuts. Podeu acompanyar-ho amb unes patates fetes al microones., afegiu-les al moment de posar els llenguados al forn.

5 comentaris:

  1. Quina salsa més bona, amb el llenguado ha de quedar-hi boníssima!

    Petons!

    ResponElimina
  2. Ummm el llenguado és un dels meus peixos preferits!! que booooo!

    ResponElimina
  3. Que pinta mas deliciosa.Un beso de Vanessa de Il Prezzemolo Tritato

    ResponElimina
  4. Avui fare aquesta recepta ,no te cap misteri el contrari deu estar bonissima

    ResponElimina