Aquest mes a casa és un tip de celebrar aniversaris i per tant de fer pastissos. Aprofito doncs per posar-vos la millor recepta que he fet de trufa, ideal per farcir!!
Ingredients ( per fer una capa d'un pastís):
200 ml de nata per muntar (35%greix)100 g de xocolata 70%
20 g de sucre
Preparació:
Poseu la nata en un cassó juntament amb el sucre. Poseu-la al foc i escalfeu-la, vigilant que no bulli, que agafi suficient temperatura per tal que es dissolgui el sucre i la xocolata. Poseu la xocolata en un bol.
Quan la nata estigui calenta, aboqueu-la sobre la xocolata
i remeneu amb unes barnilles fins que la xocolata quedi ben desfeta.
Deixeu refredar la mescla i quan estigui temperada o freda, poseu-la a la nevera. Deixeu-la refredar unes 2-3 hores. Un cop ben freda, munteu-la amb una batedora ( si teniu cooking chef, braç de barnilla, velocitat 6) igual com feu amb la nata, d'aquesta manera, no hi ha contrast de temperatures i evitem que quedi la nata gramillonada.
Si no tinguéssiu batedora, l'altre opció és fer-ho amb unes barnilles manuals.
Molt bona, haig de probar a fer-ho, la meva por és montar la nata, filla, li tinc una por... Petons. Yolanda.
ResponElimina