dissabte, 10 de desembre de 2016

Platillo de porc amb bolets, #depatanegraTS


.Nuestro nuevo logo!

Una nova proposta de la Cocina Tipycal Spanish, #depatanegraTS. En aquesta ocasió hem cuinat amb porc
, ja que Jamones y embutidos Vázquez ragalarà un lot entre els participants. Jo he triat una recepta típica de tardor per aprofitar la collita de bolets


Ingredients:

300g de secret ibèric
300g de salsitxes
300g de costelló de porc tallat petit
400g de bolets
1 ceba grossa
1 pastanaga grossa
100ml de vi ranci
100ml de caldo de carn o verdures
1 grapat d’avellanes
3 grans d’all
3 branquetes de julivert
Oli d’oliva verge
Sal i pebre

Preparació:

Per començar, talleu tota la carn. 


Talleu les salsitxes per la meitat i el secret a tires petites. Poseu una cassola al foc amb oli. Quan l’oli estigui calent, afegiu-hi la carn. Saltegeu a foc mitjà fins que estigui daurada la carn. Arribat a aquest punt de  cocció enretireu la carn del foc. 

Talleu la ceba  i la pastanaga en brunoise. Afegiu la verdura a l’oli en que heu cuit la carn. Coeu les verdures a foc baix. Afegiu-hi els alls picats. 


Quan estigui la verdura cuita, afegiu la carn que havíeu reservat. Remeneu i incorporeu el vi ranci. 


Deixeu reduir una mica i afegiu el caldo. Deixeu coure el conjunt fins que la carn comenci a estar tova. Poseu una paella al foc amb oli. Poseu-hi els bolets. Jo he aprofitat uns ceps i moixins que vam  collir aquesta tardor i que tenia escaldats i congelats. Quan hagin perdut una mica d’aigua afegiu-hi l’all picat, les avellanes picades i el julivert. Deixeu coure una mica i afegiu-ho a la cassola amb la carn. Coeu el conjunt uns 10 minuts més. Si es queda sec en algun moment, afegiu-hi més caldo. Serviu ben calent, bon profit!

Podeu trobar altres receptes de les meves companyes aquí.

7 comentaris:


  1. Sussi; Quin plat més luxós, carregat de bons productes i de bons sabors...
    Un d'aquells plats que no dius mai que no.
    Salutacions Sussi¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Un plat fantàstic i amb bolets del bosc, no hi ha res millor!
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  3. Riquísimo se ve este guiso de cerdo!! Bs.

    ResponElimina
  4. Riquísimo se ve este guiso de cerdo!! Bs.

    ResponElimina
  5. Un plat molt ric, m'ha agradat molt la teva recepta. Petons! :)

    ResponElimina
  6. Un plat molt ric, m'ha agradat molt la teva recepta. Petons! :)

    ResponElimina
  7. Se ve estupendo tu guiso!! Me lo apunto!! Muy buena propuesta! besos

    ResponElimina