dissabte, 10 de desembre del 2016

Platillo de porc amb bolets, #depatanegraTS


.Nuestro nuevo logo!

Una nova proposta de la Cocina Tipycal Spanish, #depatanegraTS. En aquesta ocasió hem cuinat amb porc
, ja que Jamones y embutidos Vázquez ragalarà un lot entre els participants. Jo he triat una recepta típica de tardor per aprofitar la collita de bolets


Ingredients:

300g de secret ibèric
300g de salsitxes
300g de costelló de porc tallat petit
400g de bolets
1 ceba grossa
1 pastanaga grossa
100ml de vi ranci
100ml de caldo de carn o verdures
1 grapat d’avellanes
3 grans d’all
3 branquetes de julivert
Oli d’oliva verge
Sal i pebre

Preparació:

Per començar, talleu tota la carn. 


Talleu les salsitxes per la meitat i el secret a tires petites. Poseu una cassola al foc amb oli. Quan l’oli estigui calent, afegiu-hi la carn. Saltegeu a foc mitjà fins que estigui daurada la carn. Arribat a aquest punt de  cocció enretireu la carn del foc. 

Talleu la ceba  i la pastanaga en brunoise. Afegiu la verdura a l’oli en que heu cuit la carn. Coeu les verdures a foc baix. Afegiu-hi els alls picats. 


Quan estigui la verdura cuita, afegiu la carn que havíeu reservat. Remeneu i incorporeu el vi ranci. 


Deixeu reduir una mica i afegiu el caldo. Deixeu coure el conjunt fins que la carn comenci a estar tova. Poseu una paella al foc amb oli. Poseu-hi els bolets. Jo he aprofitat uns ceps i moixins que vam  collir aquesta tardor i que tenia escaldats i congelats. Quan hagin perdut una mica d’aigua afegiu-hi l’all picat, les avellanes picades i el julivert. Deixeu coure una mica i afegiu-ho a la cassola amb la carn. Coeu el conjunt uns 10 minuts més. Si es queda sec en algun moment, afegiu-hi més caldo. Serviu ben calent, bon profit!

Podeu trobar altres receptes de les meves companyes aquí.

7 comentaris:


  1. Sussi; Quin plat més luxós, carregat de bons productes i de bons sabors...
    Un d'aquells plats que no dius mai que no.
    Salutacions Sussi¡¡ :O)

    ResponElimina
  2. Un plat fantàstic i amb bolets del bosc, no hi ha res millor!
    Petons i bona setmana
    Palmira

    ResponElimina
  3. Un plat molt ric, m'ha agradat molt la teva recepta. Petons! :)

    ResponElimina
  4. Un plat molt ric, m'ha agradat molt la teva recepta. Petons! :)

    ResponElimina
  5. Se ve estupendo tu guiso!! Me lo apunto!! Muy buena propuesta! besos

    ResponElimina