dijous, 18 de maig del 2017

Raviolis de remolatxa farcits d'hummus

Com ja sabeu soc subscriptora i fan de la revista Cuina. Aquesta proposta em va cridar molt l'atenció per com n'era de vistosa. Vaig pensar, l'hummus a casa ens encanta i és visual... És molt més que visual, una delícia!!  A casa ens ha agradat molt i acompanyat per la salsa de iogurt, boníssim. Us recomano que la prepareu i si amés teniu amics vegetarians, triomfareu!!


Ingredients:

1 pot de cigrons (400g)
1 gra d'all + 1/2 gra
2 cullerades de tahina
Comí
1 llimona
1 culleradeta de pebre vermell
1-2 remolatxes fresques
200g de iogurt natural o griego
1/8 cogombre
Sal i pebre
oli d'oliva verge
Cibulet o menta

Preparació:


Podem començar preparant l'hummus. Posem al got de la batedora, els cigrons, el gra d'all, la tahina, el comí,el pebre vermell i el suc de llimona.


Tritureu, afegiu una mica d'oli i ja el tindreu preparat. Reserveu.
Per fer la salsa de iogurt, en el bol de la batedora, poseu el iogurt, la sal, el pebre, el suc de 1/2 llimona i l'all. 


Tritureu-ho tot i afegiu el cogombre talladet a trossets. Jo ho he triturat tot junt i ha quedat massa aigualit.. Afegiu-hi una mica d'oli d'oliva i cibulet talladet o menta.
Per fer  els raviolis, peleu la remolatxa i amb una mandolina talleu llesques ben fines. Reserveu-les. Quan les tingueu totes tallades les podeu muntar. Poseu una rodanxa de remolatxa i a sobre una mica d'hummus.

Poseu a sobre una altra rodanxa de remolatxa. Aneu fent el mateix fins que hagueu preparat tots els raviolis. Per presentar, podeu posar els raviolis de remolatxa acompanyats per la salsa de iogurt. Podeu decorar per sobre amb una mica d'oli d'oliva (si les pinteu amb un pinzell queden molt brillants) i una mica de sal en escates negra o blanca. 


3 comentaris:

  1. Ple de color i originalitat! La remolatxa entenc que és crua, oi? Molt interessant i ben sa. A casa també ens agrada molt l'hummus i tenim remolatxes plantades... a veure si m'animo a combinar-ho :)
    Petons

    ResponElimina
  2. M'encanten els colors, els sabors i l'originalitat! Un aperitiu ben sà i a més deliciòs!
    Petons i bon cap de setmana!
    Palmira

    ResponElimina
  3. Hola Dolors, si està fet amb la remolatxa crua. Aprofita-la!!

    ResponElimina