El pa que vaig penjar ahir, el podeu acompanyar amb una hamburguesa de carn o bé una altra opció, no menys gustosa... aquesta hamburguesa de cigrons. Un descobriment.. saludable i boníssima. La meva companya Montserrat avui les ha tastat i ha donat el seu vist i plau, és vegetariana... per tant té criteri, ja sabeu!!!
Ingredients (4-6 hamburgueses):
400g de cigrons cuits1 cullerada de salsa tahini
1 ceba tendra
1 gra d'all
1/2 culleradeta de comí molt
1 cullerada de Ras el Hanout
5 branques de julivert o coriandre (a gust)
Unes gotes de llimons
2 cullerades de pa ratllat
Oli per fregir
Sal i pebre
Per acompanyar:
Pa per hamburguesaUnes fulles d'enciam
Salsa tzatziki (salsa de iogurt)
Preparació:
Per fer les hamburgueses, separarem la meitat dels cigrons i els posarem en el bol de la batedora, juntament amb les cebes, l'all, el tahini, el comí, el Ras el Hanout i el julivert.
Ho piquem tot però a poc a poc, de manera que no ens quedi un puré massa fi.
Ho guardem en un bol. Ara la resta de cigrons, aixafeu-los amb una forquilla de manera que quedin trossos més grossos. Barregeu aquests cigrons amb la mescla anterior, afegiu-hi el pa ratllat i unes gotes de llimona. Salpebreu al gust i remeneu.
Formeu amb la mescla les hamburgueses.
Poseu una paella al foc amb oli. Quan l'oli estigui calent, afegiu les hamburgueses i coeu-les a foc mitjà fins que estiguin dauradetes. Reserveu-les.
Ara podeu muntar les hamburgueses. Talleu els panets per la meitat, poseu unes fulles d'enciam i a sobre les hamburgueses. Acabeu amb una mica de salsa tzatziki. Espero que en gaudiu molt!!!
Que bona
ResponEliminaNomés veure la foto, he decidit que les faig demà mateix!!!
ResponEliminaM'encanten les receptes vegetarianes. Gràcies per la teva aportació.