diumenge, 16 de setembre de 2018

Amanida de burrata, cirerols, fruita i pesto

Una amanida plena de contrastos dolç-salat, calent- tebi i cruixent. Molt recomanable. Recepta de Julius de "22 minutos de Julius".



Ingredients:

Unes fulles de barreja d'enciams
Unes figues
1 pera
Tomates cirerol (cherry) vermelles i grogues
Pesto
Una llesca de pa de sègol (del dia anterior millor)
Parmesà
Farigola
Oli, sal i pebre

Preparació:

Talleu el pa de sègol a quadradets. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli i deixem que es daurin. Afegim una mica de parmesà ratllat i unes fulletes de farigola.




Poseu una paella al foc i talleu a quarts les figues i les peres.










Afegiu-hi una mica d'oli, sal i pebre. Deixeu coure.







Amaniu les fulles d'enciams amb oli i sal. Emplateu. Talleu per la meitat les tomates vermelles amanides amb oli i sal. A sobre poseu-hi la pera  i sobre la pera, els enciams. Pels costats, poseu els daus de pa torrat, les figues i els cirerols tallats per la meitat. Acabeu el plat posant sobre els enciams la burrata. Amaniu amb una mica de pesto i serviu. 

1 comentari:

  1. Qué hermosa receta y sin duda también es muy buena. Ciertamente lo haré. Mientras tanto, te sigo así, así no pierdo ninguna receta. Si quieres, sígueme también. Yo sería feliz Hasta pronto

    ResponElimina