Ingredients:
Unes fulles de barreja d'enciamsUnes figues
1 pera
Tomates cirerol (cherry) vermelles i grogues
Pesto
Una llesca de pa de sègol (del dia anterior millor)
Parmesà
Farigola
Oli, sal i pebre
Preparació:
Talleu el pa de sègol a quadradets. Poseu una paella al foc amb una mica d'oli i deixem que es daurin. Afegim una mica de parmesà ratllat i unes fulletes de farigola.Poseu una paella al foc i talleu a quarts les figues i les peres.
Afegiu-hi una mica d'oli, sal i pebre. Deixeu coure.
Amaniu les fulles d'enciams amb oli i sal. Emplateu. Talleu per la meitat les tomates vermelles amanides amb oli i sal. A sobre poseu-hi la pera i sobre la pera, els enciams. Pels costats, poseu els daus de pa torrat, les figues i els cirerols tallats per la meitat. Acabeu el plat posant sobre els enciams la burrata. Amaniu amb una mica de pesto i serviu.
Qué hermosa receta y sin duda también es muy buena. Ciertamente lo haré. Mientras tanto, te sigo así, así no pierdo ninguna receta. Si quieres, sígueme también. Yo sería feliz Hasta pronto
ResponElimina