diumenge, 30 de març de 2014

Conill amb salsa de nyora

El conill és una carn molt saludable pel seu baix contingut en greix. Avui us proposo una recepta amb nyora que vaig improvisar l'altre dia que tenia ganes de canviar una mica i probar coses noves. Vaig aprofitar el pot de polpa de nyora que vaig comprar per fer la salsa de calçots i el resultat va ser ben bo, una nova proposta per tastar.


Ingredients (4-6 persones):

1 conill
2 cebes grosses
2 cullerades de polpa de nyora
1 cervesa
Oli d'oliva verge
Sal i pebre

Preparació:

Talleu el conill a quarts. Poseu una mica d'oli en una cassola i poseu-hi un cop calent, el conill a trossos i salpebrat. Quan estiguin daurats, aparteu-los.


En el mateix oli, coeu la ceba ratllada. Quan tingui un bon color daurat, afegiu-hi la polpa de nyora i el conill. Remeneu-ho bo per tal que s'impregni dels gustos el conill. Afegiu-hi mitja cervesa i deixeu-ho coure uns 20 minuts. Si veieu que queda massa sec, afegiu-hi una mica més de cervesa. Serviu ben calent!!


4 comentaris:

  1. Que delicia con esta salsita .Gracias por compartir.Besosss

    ResponElimina
  2. Me encanta esta receta, te ha quedado con un aspecto maravilloso.
    Besos

    ResponElimina
  3. M'agrada aquesta idea de salsa, Sussi!!

    ResponElimina