Ingredients (4-6 persones):
1 conill2 cebes grosses
2 cullerades de polpa de nyora
1 cervesa
Oli d'oliva verge
Sal i pebre
Preparació:
Talleu el conill a quarts. Poseu una mica d'oli en una cassola i poseu-hi un cop calent, el conill a trossos i salpebrat. Quan estiguin daurats, aparteu-los.En el mateix oli, coeu la ceba ratllada. Quan tingui un bon color daurat, afegiu-hi la polpa de nyora i el conill. Remeneu-ho bo per tal que s'impregni dels gustos el conill. Afegiu-hi mitja cervesa i deixeu-ho coure uns 20 minuts. Si veieu que queda massa sec, afegiu-hi una mica més de cervesa. Serviu ben calent!!
hummmmmmmmmmmmm per lleparse els dits
ResponEliminaQue delicia con esta salsita .Gracias por compartir.Besosss
ResponEliminaMe encanta esta receta, te ha quedado con un aspecto maravilloso.
ResponEliminaBesos
M'agrada aquesta idea de salsa, Sussi!!
ResponElimina