Ingredients (4 persones):
1 Kg de musclos de roca2 cebes
2 grans d'all
3 tomates madures grosses
All i julivert
1 got de vi blanc
Preparació:
Primer de tot, feu el sofregit. Poseu oli a la paella i poseu-hi els alls a trossets. Afegiu-hi la ceba i quan estigui daurada, afegiu-hi la tomata ratllada. Deixeu que es cogui tot. Poseu el got de vi blanc en una olla i poseu-hi els musclos ben nets.Quan estiguin cuits, passeu el líquid de cocció per un colador. Afegiu el líquid de cocció amb la salsa i si veieu que ha quedat molt clara, poseu-la al foc i deixeu-la reduir una mica. Quan estigui amb la densitat desitjada, afegiu l'all i julivert. Poseu els musclos en una plata de servir i afegiu-hi la salsa.
A casa també les preparem així i ens encanten!
ResponEliminaUn dels menús de dissabte que més li agraden a la nena amb unespatates!
Bona setmana!
Palmira