Ja ha arribat un altre Desafio en la Cocina. En aquesta ocasió les reptadores ens han dividit en grups i a cada grup ens ha tocat una recepta salada d'un continent. "La vuelta al mundo en cinco platos". El meu grup viatja a Tailàndia. Un plat deliciós que a casa amb els nens ( i els no tan nens) ha estat un èxit!! com cada mes no deixeu de visitar les propostes de les meves companyes i els altres plats proposats al blog del Desafio. La recepta l'he tret del "El llibre de les cuines del Món"
1 bossa de tallarines d'arròs
100g de gambes
60g de cacauets picats
125g de brots de soja
1 ceba tendres picada
200g de pollastre desossat i cuit
3 ous
1 culleradeta de pebre negre mòlt
60ml de salsa de soja
30g de sucre
2 cullerades d'oli
1 culleradeta d'all trinxat
1 cullerada de ceba trinxada
Aigua
Preparació:
Bulliu les tallarines segons us indiqui el paquet. En un wok (o cassola) escalfeu l'oli i sofregiu l'all i la ceba trinxada.
Tot seguit afegiu-hi les gambes i remeneu-ho.
Afegiu els cacauets,
la salsa de peix, la salsa de soja i el sucre, remeneu-ho. Poseu-hi el pebre i el pollastre.
Afegiu-hi els ous i remeneu fins que estigui tot ben mesclat.
Tot seguit afegiu-hi les gambes i remeneu-ho.
Afegiu els cacauets,
la salsa de peix, la salsa de soja i el sucre, remeneu-ho. Poseu-hi el pebre i el pollastre.
Afegiu-hi els ous i remeneu fins que estigui tot ben mesclat.
Poseu-hi una mica d'aigua i afegiu-hi els fideus. No pareu de remenar per evitar que s'enganxin les tallarines. Si el Pad Thai s'asseca massa, aneu-hi afegint aigua. A l'últim moment, afegiu-hi la ceba tendra i els brots de soja, remeneu-ho un parell de cops i ja ho tindreu.
Serviu-ho acompanyat de salsa de soja.
Serviu-ho acompanyat de salsa de soja.
Te ha quedado un Pad Thai con una pinta estupenda. Me alegra mucho que os haya gustado. Es genial este tipo de cocina a mi me encanta. Besos
ResponEliminaEl pad thai és una meravella! I podem viatjar sense sortir de casa que també s'aprecia !!!
ResponEliminaPetons,
Palmira
Que pinta y el color es divino, entra por los ojos nada más verlos. Que ricura de plato para repetir verdad? Un saludo compi.
ResponEliminaHola Sussi!
ResponEliminaQuin bloc tan apetitós! Fa ganes de fer-ho i menjar-s'ho tot. A veure si la Carla ens fa alguns d'aquests platillos a casa (i així també m'estalvio cuinar un dia).
Una abraçada
Pere
Un Pad Thai muy rico a nosotros nos encanto lo repito seguro.
ResponEliminasaludos cocinando con cintro..
Tiene que estar muy rico, besos
ResponEliminaTe ha quedado estupendo!!! Oye que plato mas bonito has utilizado para la presentacion... me encanta...
ResponEliminaBesicos
Que bien te quedo, tiene una pinta buenisima.
ResponEliminaUn beso
Genial chiquilla... Me ha gustado como te ha quedado... mira que de todos los platos no conocia ninguno y cualquiera hubiera estado bien hacerlo... este segurisimo que cae...
ResponEliminai tu has menjat amb el palillos xinesos? jeje
ResponEliminaUn plato estupendo!! me encantan estos platos orientales, nunca he probado la comida thailandesa pero tiene muy buen aspecto, será cuestion de hacerlo pronto. Bs.
ResponEliminaJulia y sus recetas.
Que buenooooo, tengo unas ganas de hacerlo en casa que no veas!!!!
ResponEliminaBesos, Mar
uauuuu que pintaza!!!
ResponEliminadan ganas de meter los palillos por la pantalla!!,,un beso
Mmmmmm, con esas fotos hasta parece que huelen! Me ha encantado el Pad Thai, aunque lo había probado no sabía como se hacía, así que genial!!!! Besitos!
ResponEliminaGlo de COCINAR CON AMIGOS
que pintaza!! me encantan vuestras versiones del pad thai ^^
ResponEliminaSussi, però quin gust de veure la foto, està per menjar-s´ho ja. Quina cosa tant i tant bona. Petons. Yolanda.
ResponElimina