dimarts, 12 d’agost del 2014

Gelat de capuchino

Ja veieu que aquest any he estrenat geladora i la pobra ja treu fum. No sé quin és el gelat que m'ha agradat més però aquest com que m'encanta el cafè, el repetiré segur, a més doblaré quantitats perquè ha volat!!!
Recepta del blog Cocinerando


Ingredients:

200ml de nata per muntar
300ml de llet
60g de sucre
3 rovells d'ou
3 sobres de Nescafé capuchino
1 cullerada de sucre invertit (recepta)
1 cullerada d'essència de vainilla

Preparació:

Com sempre, 12 hores abans de començar a preparar el gelat hem de posar al congelador el bol de la geladora.
Per començar posem un cassó al foc amb la nata, la llet i la vainilla i el deixem fins que bulli. Mentre, en un bol, posem el sucre i els rovells i ho batem i reservem.


 Quan hagi bullit la mescla de llet i nata, l'apartem del foc i hi afegim els sobres de capuchino de Nescafé.

 
Afegim també la mescla de rovells i sucre i ho tornem a posar al foc. Anem remenant fins que espesseixi una mica. Ho apartarem del foc i afegirem el sucre invertit. Ho deixarem refredar. Quan s'hagi refredat, introduirem la mescla a la nevera i ho deixarem com a mínim 4 hores.
Passades les 4 hores, muntarem la geladora amb el bol que teníem al congelador. Posarem la geladora en funcionament i anirem afegint a poc a poc la base del gelat. Ho deixarem fins que agafi consistència de gelat. 


Un cop el tinguem fet, el posarem en un recipient tancat que pugui anar al congelador i ja veureu que poc que us dura al congelador!!


3 comentaris:

  1. Jo aquest any també he estrenat geladora, i de moment només n'he fet un però amb resultats genials! m'apunto aquest de cafè que ha d'estar de vici!

    ResponElimina
  2. Si que te ha quedado para repetirlo, se ve de lo mas cremoso y rico. Mil besicos

    ResponElimina
  3. De rechupete !!!! con lo que me gusta el cafe....mi perdición niña....hayyyyy...que se me va a poner todo en la cinturilla !!!!
    Besitos.

    ResponElimina