dilluns, 9 de juliol de 2018

Milfulls de brandada i melmelada de piquillos Th

Aquesta és una recepta de la revista Thermomix. Com totes les receptes d'aquest robot, es poden fer de la manera tradicional. M'ha encantat la combinació de la brandada amb la melmelada de piquillos. Una recpta molt rodona i vistosa, us la recomano per aquelles ocasions especials, triomfareu!!


Ingredients (6 unitats):

Brandada de bacallà

200g d'oli d'oliva
3 grans d'all
1/2 cirereta (opcional)
500g de bacallà desalat
30g de llet
Pebre mòlt

Melmelada de piquillos

250g de piquillos
1/2 llimona pelada
220g de sucre

Hòsties (obleas)

18 hòsties de massa per empanada
10g de julivert
50g d'oli d'oliva
Cibulet picat

Preparació:

Melmelada de piquillos:
Poseu al vas de la thermomix, els pebrots la llimona i el sucre. Tritureu 10s- V6.
Poseu el cistellet en comptes del cubilet. Programeu 10m-Varoma- V1. Poseu en un pot de vidre i deixeu refredar.
Brandada de bacallà:
Poseu al vas l'oli, els alls i la cirereta. Tritureu 5seg-V5 coeu 5min-120º-V1.
Afegiu el bacallà, tritureu 30s-V5.
Afegiu la llet i el pebre, tritureu 1min- V6. Reserveu.
Hòsties d'empanada:
Preescalfeu el forn a 220º.
Poseu en el vas, el julivert i tritureu 3seg-V7.
Afegiu l'oli- 20seg-V5. Poseu-ho en un bol.
Amb un pinzell unteu les hòsties amb l'oli de julivert.


Aneu posant les hòsties sobre una plata de forn. Quan estigui calent el forn, poseu la plata a la posició 2. Deixeu-les coure uns 4-5 minuts fins que estiguin daurades.



Muntatge:
En el plat de presentació poseu una hòstia i a sobre una mica de brandada, al damunt posem una altra hòstia i una mica de brandada, així fins a fer 3 pisos. Poseu una mica de melmelada de piquillos per sobre i també una mica de cibulet. Acompanyeu amb melmelada de piquillos.



3 comentaris: