Gracies Ettore!!
Ingredients:
Base de xocolata:
130g de mantega125g de sucre llustre
17g de cacau en pols
65g de farina d'ametlla
3 clares d'ou
45g de farina
1/2 culleradeta de llevat en pols (opcional)
Mousse de xocolata:
4g de gelatina (full)2 rovells d'ou
15g de sucre
85g de llet
100g de xocolata 60% cacau
150g de nata semimontada
Ganache de xocolata:
110mlde nata 45%m.g95g de xocolata negra 60% cacau
220ml de nata
Preparació:
Comencem fent lel ganache de xocolata de xocolata. Cal tenir-ho unes hores a la nevera, amb la qual cosa us recomano fer-la el dia abans. Poseu la xocolata en un bol i foneu-la al microones o al bany maria. Escalfeu fins que bulli els 110ml de nata. Afegiu aquesta nata calenta en 3 vegades a la xocolata fosa. Entremig de cada incorporació, remeneu bé. Quan ho tingueu ben incorporat afegiu la nata freda. Remenem molt bé i ho posem en un bol i ho filmem 8posem paper film just a sobre de la ganache. Quan estigui fred ho posem a la nevera. El dia que muntem el pastís o unes 3 hores despres, enretirem el film i muntem la ganache amb unes barnilles. Posem la meitat en una mànega pastissera amb broquet llis i l'altra meitat en una altra mànega amb broquet rissat. Ho deixem preparat fins al muntatge.
Per la base de xocolata, posem la mantega en un cassó al foc i la deixem fins que agafi un color daurat (avellana). Arribat aquest punt, enretirem del foc i deixem refredar fins que arribi a 40ºC. Mentre en un bol barregem el sucre, la farina d'ametlla, el cacau i la farina. Ho barregem tot i hi afegim les clares sense muntar. Remenem fins a integrar. Un cop tinguem la mantega a 40º, l'afegim a la mescla anterior. Jo hi he afegit una mica de llevat per que quedés més esponjosa la base.. Ho posem tot en un motllo de 18cm i ho enfornem a 165º calor a dalt i a baix.
Em sap greu però no he pogut fer el pas a pas.. un problema amb la càmera..
Cap comentari:
Publica un comentari