diumenge, 9 de març de 2014

Musclos a la marinera

Aquesta recepta és del meu cunyat, que el peix el fa boníssim!!


Ingredients (4 persones):

1 Kg de musclos de roca
2 cebes
2 grans d'all
3 tomates madures grosses
All i julivert
1 got de vi blanc

Preparació:

Primer de tot, feu el sofregit. Poseu oli a la paella i poseu-hi els alls a trossets. Afegiu-hi la ceba i quan estigui daurada, afegiu-hi la tomata ratllada. Deixeu que es cogui tot. Poseu el got de vi blanc en una olla i poseu-hi els musclos ben nets.


 Quan estiguin cuits, passeu el líquid de cocció per un colador. Afegiu el líquid de cocció amb la salsa i si veieu que ha quedat molt clara, poseu-la al foc i deixeu-la reduir una mica. Quan estigui amb la densitat desitjada, afegiu l'all i julivert. Poseu els musclos en una plata de servir i afegiu-hi la salsa.


1 comentari:

  1. A casa també les preparem així i ens encanten!
    Un dels menús de dissabte que més li agraden a la nena amb unespatates!
    Bona setmana!
    Palmira

    ResponElimina