dimarts, 20 de maig de 2014

Streuselkuchen de préssec i cireres

Ja ha arribat el segon aniversari de Desafio en la cocina!! En aquesta ocasió la Mabel del blog A nadie le amarga un dulce ens proposa aquesta recepta típica alemanya. He aprofitat la recepta del llibre de la meva cooking chef, farcida de prèssecs i cireres. Té una textura sorrenca boníssima!!!


DESAFÍO EN LA COCINAA la recepta he fet un petit canvi, ja que crec que a la recepta original reservava poca massa per posar per sobre i ha quedat amb una capa massa fina. Tasteu-la, és ideal per un berenar!!
No us oblideu de passar pel blog del Desafio per veure les altres propostes de les meves companyes blogueres!


Ingredients:

250g de farina
1 culleradeta de llevat
1 culleradeta de canyella
175g de mantega a daus
115g de sucre caster (sucre passat pel molinet de café, fi)
75g de farina d'ametlla
1 ou
4 prèssecs
175g de cireres o gerds
1 cullerada de farina de blat de moro

Preparació:

Preescalfeu el gas a 200º. Poseu la farina, la canyella i la mantega en el bol de la Kenwood. Utilitzeu el braç en forma de K, a velocitat mínima i barrejar-ho fins que quedi grumollosa. 
Afegir el sucre caster i la farina d'ametlla, barrejar-ho bé. En aquest punt jo he enretirat 175g de massa però us recomano enretirar-ne uns 200-220 ja que sinó queda una capa massa fina. Aquesta massa anirà per sobre la fruita. 
Afegiu a la resta de la massa l'ou i barregeu-ho fins que es formi una massa. 
Prepareu un motllo de 20cm, poseu-hi una mica de mantega i enfarineu-la. Repartiu pel fons la massa fins que es formi una capa.






Peleu els préssecs i talleu-los per la meitat i després a rodanxes. Traieu els pinyols a les cireres. Repartiu per sobre la massa la fruita





empolseu amb la farina de blat de moro. Repartiu per sobre la massa que teníeu reservada.




Introduïu-la al forn posició2 foc a dalt i baix. Deixeu-la uns 45 minuts o fins que estigui daurada la superfície. Un cop la traieu del forn, deixeu-la dins el motllo mínim mitja hora, després ja la podreu desemmotllar.







15 comentaris:

  1. TE HA QUEDADO UNA TARTA GENIAL. UN BESO

    ResponElimina
  2. Riquísimo, se ve espectacular y el sabor tiene que ser impresionante!
    Me encanta!
    Un beso grande

    ResponElimina
  3. Curioso relleno, se ve rica la tarta con la fruta despues de salir del horno!!! Besos

    ResponElimina
  4. Me encanta el relleno que has puesto, hemos coincidido con el melocotón.
    Se ve divino el corte.
    Besos

    ResponElimina
  5. Uauuuu menudo corte!!!!!!!!!!! de chuparse los dedos

    ResponElimina
  6. Que internacional!!! i quina bona idea ara que comença la temporada de cireres nyaaaaam

    ResponElimina
  7. Tocada y hundida, has utilizado dos de las frutas que más me gustan así que me ha encantado tu tarta
    Besitos

    ResponElimina
  8. Oioioioioioioi, que cosa más ricaaaaaaaaa! Me la apunto que esta fijó que me gusta. Besos

    ResponElimina
  9. Madre mía que corte más rico por favorrrr!!! Lo has bordao chiquilla!!!

    ResponElimina
  10. Nena, te una pinta estupenda, y aquest farcit m'ha entantat, felicitats. Petons. Yolanda.

    ResponElimina
  11. Molt bona aquesta combinació de préssec i cireres, segur que estava boníssima!!!!!! Petons.

    ResponElimina
  12. Que bueno!! con la fruta fresca tiene que estar muy rico!! una versión que me ha encantado. Bs.
    Julia

    ResponElimina
  13. Menos mal que has quitado los huesos porque he visto algún pastel en internet que no los quita y me parece rarísimo! Besotes!
    Glo de COCINAR CON AMIGOS

    ResponElimina
  14. Pero qué rica tiene que estar, me imagino que muy sabrosa, me encanta. Besos.

    ResponElimina