Estem al punt àlgid de la collita de pèsols a casa. Aquest passat dissabte vàrem collir els ultims i ja tenim el congelador ben dotat per a tot l'any. Aprofitant que ara estan en el seu millor moment, aprofitem per fer una crema de textura molt suau i de gust exquisit, us la recomano. La podem acompanyar d'uns quadradets de pernil salat, formatge...
Ingredients (4 persones):
450g de pèsols500ml de broude pollastre
1 ceba ratllada
2 grans d'all
Sal i pebre
Oli d'oliva
Preparació:
Ratlleu la ceba i poseu un cassó al foc. Afegiu-hi l'oli d'oliva i quan estigui calent, incorporeu-hi la ceba. Quan aquesta comenci a tenir una mica de color, poseu-hi l'all tallat ben petit. Poseu a continuació el brou.
Quan el brou comenci a bullir, afegiu-hi els pèsols.
Deixeu-los coure uns 20 minuts o fins que estiguin cuit. Enretireu del foc i passeu els pèsols juntament amb el brou per la batedora fins que quedi una crema ben fina. Serviu-lo calent o fred.
M'agrada molt!! la faré!! :)
ResponEliminaMoltes gràcies,
Anna
Està boníssima la cremeta de pèsols, quan n'és l'època en fem força sovint, sense cremes de llet ni formatges que és com ens agrada.
ResponEliminaPTNTS
Dolça