dimecres, 10 de setembre de 2014

Pollastre amb salsa tahini i llimona

Quan vulgueu posar un toc exòtic als vostres plats, podeu preparar aquest pollastre. Recepta ideal per acompanyar amb una mica d'arròs o pasta. Podeu fer els trossos de pollastre cuits directe a la paella o bé enfilades en uns pals de broquetes. Boníssimes!!


Ingredients (4 persones):

3-4  pits de pollastre
80 grams de tahini  
80 grams de iogurt natural 
20 grams de suc de limona
La pell ratllada d'una llimona 
1 gra d'all 
1 cullerada de mirin 
Cibulet
1/2 cullerada de pebre picant
1/2 cullerada de comí molt  
1/2 cullerada de pebre negre
Sal i oli d'oliva extra verge 

Preparació:

Tallem els pits de pollastre a daus. Posem tots els ingredients en un bol i ho barregem fins obtenir una pasta. 
 
Afegir-hi els daus de pollastre.

 
Deixeu-ho marinar a la nevera mínim mitja hora. Passat aquest temps poseu els trossos de pollastre en una broqueta. Poseu una paella, planxa o graella al foc i coeu-hi les broquetes. Serviu acompanyades d'una amanida, arrós o pasta. 




5 comentaris:

  1. Un plat boníssim i molt complet! I la presentació molt bonica ;)

    Un petonet!

    ResponElimina
  2. No he provat mai el tahini, però en tinc moltes ganes, i integrat en aquest plat sembla tot plegat deliciós!! un petó!

    ResponElimina
  3. Amb aquest marinat ha de quedar un pollastre molt gustós. I presentat en broqueta queda molt més vistós!

    ResponElimina
  4. No se me habia ocurrido pero desde lugo es una manera difrente y genial de comer pollo, me estan dando ganas de hacerlo en casa.Un Beso Vanessa de Il Prezzemolo Tritato

    ResponElimina