Quan vulgueu posar un toc exòtic als vostres plats, podeu preparar aquest pollastre. Recepta ideal per acompanyar amb una mica d'arròs o pasta. Podeu fer els trossos de pollastre cuits directe a la paella o bé enfilades en uns pals de broquetes. Boníssimes!!
Ingredients (4 persones):
3-4 pits de pollastre80 grams de tahini
80 grams de iogurt natural
20 grams de suc de limona
La pell ratllada d'una llimona
1 gra d'all
1 cullerada de mirin
Cibulet
1/2 cullerada de pebre picant
1/2 cullerada de comí molt
1/2 cullerada de pebre negre
Sal i oli d'oliva extra verge
Preparació:
Tallem els pits de pollastre a daus. Posem tots els ingredients en un bol i ho barregem fins obtenir una pasta.
Afegir-hi els daus de pollastre.
Deixeu-ho marinar a la nevera mínim mitja hora. Passat aquest temps poseu els trossos de pollastre en una broqueta. Poseu una paella, planxa o graella al foc i coeu-hi les broquetes. Serviu acompanyades d'una amanida, arrós o pasta.
Un plat boníssim i molt complet! I la presentació molt bonica ;)
ResponEliminaUn petonet!
No he provat mai el tahini, però en tinc moltes ganes, i integrat en aquest plat sembla tot plegat deliciós!! un petó!
ResponEliminahummmmmmmmmmmmmmmmm que bo
ResponEliminaAmb aquest marinat ha de quedar un pollastre molt gustós. I presentat en broqueta queda molt més vistós!
ResponEliminaNo se me habia ocurrido pero desde lugo es una manera difrente y genial de comer pollo, me estan dando ganas de hacerlo en casa.Un Beso Vanessa de Il Prezzemolo Tritato
ResponElimina