dimecres, 24 de setembre del 2014

Bescuit de Baileys

Fa temps que pels blogs veig aquesta recepta i al final m'he animat a fer-la. Queda un bescuit esponjós, molt suau i de gust boníssim.Crec que és el millor bescuit que he tastat mai, animeu-vos a fer-lo.


Ingredients:

375g de farina
250g de mantega a temperatura ambient
250g de sucre
4 ous
200ml de Baileys
Un sobre de llevat
Un polsim de sal

Preparació:

Com que és molt ràpid de preparar, podeu encendre el forn, abans de preparar el bescuit. Preescalfeu-lo a 180º. Engreixeu el motllo i reserveu. Jo he utilitzat un motllo de silicona amb forma de flor però podeu utilitzar el que voleu.
Poseu la mantega a temperatura ambient en el bol de la batedora i afegiu el sucre. Bateu a velocitat alta fins que la mantega comenci a agafar un color blanquinós. Afegiu els ous d'un en un i aneu batent per tal que s'incorporin a poc a poc. Afegiu la farina passada pel tamís, el llevat i la sal. Remeneu a velocitat baixa fins que quedi tot ben mesclat. Finalment a velocitat baixa, afegiu el baileys. Veureu que queda una massa sedosa i brillant.


Aboqueu la massa en el motllo que teníeu preparat i introduïu-lo al forn. 


Deixeu-lo coure uns 45 minuts o fins que a l'introduir un escuradents a la massa, aquest surti net. Deixeu refredar bé abans de desemmotllar, sobretot si utilitzeu un motllo amb forma com jo.

Recepta de: Cuadernos de cocina.


10 comentaris:

  1. Me ha gustado el bizcocho, y a mi costi también asi q me lo quedo

    ResponElimina
  2. Jo recordo haver fet un pastís de formatge amb baileys. La opció del pa de pessic ha de ser boníssima! Ara mateix n'agafaria un bon tall per esmorzar ;)

    ResponElimina
  3. Pues yo aún no he desayunado y me comía un cachin con el café, de muy buena gana.

    Besines

    ResponElimina
  4. Mira que a vegades amb un ingredient nou i que tenim a casa li podem donar un toc especial a un bescuit de sempre!
    I amb aquest motlle queda espectacular!
    Una abraçada,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Palmira, una manera bona d'aprofitar els licors!

      Elimina
  5. Aixo ha d'estar boníssim amb lo que m'agraden a mi els pans de pessic
    petonets

    ResponElimina