Ingredients (4 persones):
200g de cigrons crus3 llaunes de tonyina petites
1 ceba tendra grossa o 2 petites
1 tomata d'amanir
Oli d'oliva verge
Sal, julivert
Preparació:
La nit anterior, poseu els cigrons en remull en aigua mineral. A l'endemà, poseu una olla al foc amb aigua i una mica de bicarbonat i sal. Quan bulli, afegiu els cigrons fins que estiguin cuits, dependrà de la varietat de cigró. Quan estiguin cuits, deixeu-los refredar. Si teniu pressa, sempre podeu utilitzar els cuits de pot. Un cop freds, poseu-los a la plata de servir. Afegiu la tonyina amb l'oli de conserva. Talleu la ceba a rodanxes i afegiu-la als cigrons. Talleu la tomata a daus un cop pelada i extretes les llavors. Amaniu amb oli i sal. Podeu decorar amb una mica de julivert tallat per sobre. Si ho deixeu una estona reposant tot junt estarà més bo.
Ésun dels meus plats preferits de l'estiu
ResponEliminaBen fàcil!
Eliminaaquestes amanides de llegums son ideals quan fa calor, és una manera bonissñima i fresqueta de menjar gra
ResponEliminaSi, a mi em costa bastant!!
Elimina