Ingredients (4 persones):
3 cuetes de rap3 lloms de lluç
200g de gambetes congelades
16 plaques de caneló
1 ceba grossa
1/2 litre de beixamel
Oli, sal
Formatge per gratinar (a gust)
Preparació:
Començarem el plat preparant el farcit de peix. Tallarem el peix (desespinat) a dauets i reservarem. Posem oli en una paella i quan estigui calent, afegirem la ceba pelada i ratllada. Deixarem que agafi color. Un cop la tinguem una mica rossa, afegirem el peix. Quan el peix tingui un color blanquinós, afegirem les gambes. Remenem i deixem coure tot junt fins que estigui al punt. Us recomano que no el coeu massa, ja que sinó el peix perd textura i propietats.Salem i reservem. Mentrestant, aneu posant aigua a bullir amb sal i quan estigui calenta, afegiu-hi les plaques de canelons. Ara podem preparar una beixamel. Posem la barreja de peix al bol de la batedora
i hi afegim dues cullerades de beixamel.
Ho triturem tot i deixem refredar una mica la farsa. Quan les plaques de canelons estiguin cuites, escorreu-les i passeu-les per aigua freda. Escorreu-les i poseu-les una sobre l'altre a una certa distància (aproximadament la meitat de la placa). Aquest és un mètode que vaig veure fer un dia a en Sergio Fernandez del programa Cocinamos contigo de Canal cocina. De ben segur que serà el mètode que utilitzaré a partir d'ara ja que estalvia molt de temps. La idea és posar les plaques de manera que quedi la meitat de la placa entre caneló i caneló. Amb una mànega pastissera plena del farcit, anirem omplint els canelons.
Anirem enroscant els canelons i ja els podreu posar a la plata que anirà al forn. Abans de situar-los a la plata, poseu una mica de beixamel al fons de la plata. Aneu disposant a sobre els canelons i quan estigueu, repartiu per sobre la resta de beixamel. Repartiu per sobre el formatge ratllat i introduïu-lo al forn amb el grill posat. Un cop gratinats, ja els podreu servir!!
Recordeu que trobareu més receptes de canelons a Desafio en la cocina.
Sempre son d'allò més bons uns canelons com els que ens presentes. boníssims
ResponEliminaFELICES FIESTAS
Bones festes!!!!! gràcies
EliminaTienen que estar muy ricos!! Felices fiestas, Bs.
ResponEliminaJulia
Felices fiestas!
Elimina