Celebrem el 50è Desafío en la Cocina!!! Què millor que celebrar-ho brindant. En aquesta ocasió en comptes de brindar amb el cava com és habitual a casa nostra, l'hem acompanyat d'un toc una mica tropical. És tracta d'un còctel afrodisíac que va preparar en Julius en el seu programa acompanyat d'unes ostres. Ja sabeu si voleu donar un toc a les vostres celebracions en parella....
Ingredients (2 persones):
1/2 papaia1/2 fruita de la passió
200ml de cava
Preparació:
Talleu la papaia per la meitat i traieu les llavors. Peleu-la i talleu-la a daus. Poseu la papaia dins el got de la batedora. Afegiu la meitat de la fruita de la passió i el cava. Tritureu tot fins que no quedin trossets. Quan ho tingueu a punt, poseu en les copes de servir uns glaçons, aboqueu per sobre el còctel i a gaudir-ne!!!
Podeu trobar més receptes de begudes en aquest link.
Los cócteles de cava me gustan todos, jeje, habrá que probar éste! Un beso
ResponEliminaMe puedo imaginar lo divino que está, la parchita como le decimos en Venezuela a la fruta de la pasión es encantadora, y unida a la lechosa (papaia) debe estar estupendo, me lo apunto por que cae en algún brindis o celebración.
ResponEliminaUn saludo!
Yo quiero una copa por favor...que rico, un beso!
ResponEliminaMadre mía, como tiene que estar!!!! papaya y fruta de la pasión. Me vuelve loquita.
ResponEliminaDe este desafío salgo yo coloqueta perdida, jejeje
besitossssss
Que es la cava? Y espectaculares éstos cócteles
ResponElimina