dilluns, 20 de febrer de 2017

Còctel afrodisíac amb papaia i fruita de la passió

Celebrem el 50è Desafío en la Cocina!!! Què millor que celebrar-ho brindant. En aquesta ocasió en comptes de brindar amb el cava com és habitual a casa nostra, l'hem acompanyat d'un toc una mica tropical. És tracta d'un còctel afrodisíac que va preparar en Julius en el seu programa acompanyat d'unes ostres. Ja sabeu si voleu donar un toc a les vostres celebracions en parella....


Ingredients (2 persones):

1/2 papaia
1/2 fruita de la passió
200ml de cava

Preparació:

Talleu la papaia per la meitat i traieu les llavors. Peleu-la i talleu-la a daus. Poseu la papaia dins el got de la batedora. Afegiu la meitat de la fruita de la passió i el cava. Tritureu tot fins que no quedin  trossets. Quan ho tingueu a punt, poseu en les copes de servir uns glaçons, aboqueu per sobre el còctel i a gaudir-ne!!!



Podeu trobar més receptes de begudes en aquest link.

4 comentaris:

  1. Los cócteles de cava me gustan todos, jeje, habrá que probar éste! Un beso

    ResponElimina
  2. Me puedo imaginar lo divino que está, la parchita como le decimos en Venezuela a la fruta de la pasión es encantadora, y unida a la lechosa (papaia) debe estar estupendo, me lo apunto por que cae en algún brindis o celebración.
    Un saludo!

    ResponElimina
  3. Yo quiero una copa por favor...que rico, un beso!

    ResponElimina
  4. Madre mía, como tiene que estar!!!! papaya y fruta de la pasión. Me vuelve loquita.
    De este desafío salgo yo coloqueta perdida, jejeje
    besitossssss

    ResponElimina