diumenge, 28 de maig del 2017

Pa per hamburguesa

Definitiu!!! Aquesta recepta és una passada, queda un panet deliciós, super tou i esponjós, ideal per una hamburguesa. l'heu de fer i dir-me què us ja semblat!!!


Ingredients (4 panets grossos):

90g de llet
190g de farina de força
Unes gotes de llimona
90g de farina de rebosteria
190g de farina
40g de sucre
1 culleradeta de sal
1 ou + 1 rovell
15g de mantega a temperatura ambient
2 culleradetes de llevat de pa
1 ou per pintar
Pipes, rosella, sèsam...

Preparació:

Per amassar el pa podeu fer-ho amb una màquina amb ganxo d'amassar o amb Thermomix o a mà. Jo us poso per fer-ho amb un robot (en parèntesi podeu trobar les instruccions per Thermomix). Poseu la llet en el bol i afegiu-hi unes gotes de llimona. Remeneu i deixeu uns 5 minuts fins que la llimona talli una mica la llet (4seg/v2). Passat el temps, afegiu les farines, el sucre,  la sal, l'ou i el rovell.Amassar 5 minuts  (5min/espiga). Afegiu la mantega i el llevat, amasseu 3 minuts (3min/espiga). Enretireu la massa del bol i feu una bola. Poseu una mica d'oli en un bol gros i poseu-hi la massa. Poseu a sobre un paper film i deixeu 1,5 hora fins que hagi doblat el volum. 


Passat el temps, traieu la massa i dividiu-la en 4 parts. Formeu  4 boles. Deixeu les boles sobre una plata del forn i deixeu aproximadament 1 hora per tal que torni a pujar la massa.


Preescalfeu el forn a 190º. Pinteu els panets amb l'ou batut i escampeu per sobre les llavors que més us agradin. 













Introduïu al forn posició 2-calor dalt i baix. Coeu durant uns 15 o 20 minuts o fins que veieu que queda daurat per sobre. Deixeu refredar. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada