Un típic que encara no tenia al bloc. Així que com no podia ser, aquí us en deixo una versió.
Ingredients:
250g de sucre250g de farina
250g de mantega (pomada)
4 ous grans
2 culleradetes de llevat (ROYAL)
50g de cacau en pols (Amarg)
1 culleradeta de concentrat de vainilla
Un pessic de sal
Preparació:
Poseu en el bol de la Keenwood la mantega i el sucre.
Poseu les barnilles i bateu a velocitat mitja fins que la mantega agafi un color blanquinós. (També ho podeu fer a mà). En aquest punt, aneu afegint els ous d'un en un.
Remeneu fins que cada ou quedi ben integrat. Ara a velocitat baixa afegiu a poc a poc la farina tamisada, la sal i el llevat. Seguiu batent fins que quedi incorporada tota la farina. Ara dividiu la massa en dues parts iguals i poseu una part en un bol. Afegiu-hi el cacau en pols i remeneu fins que quedi integrat.
Preescalfeu el forn a 200º.
Agafeu un motllo de plum-cake, unteu-lo amb mantega i empolseu-lo amb farina. Aneu intercalant porcions de massa amb xocolata i massa sense xocolata.
Agafeu un palet o un ganivet i remeneu les masses, feu moviments amunt i avall de manera que es barregin bé les dues masses. Introduïu el pastís dins el forn, posició 2 (calor dalt i baix), abaixeu la temperatura a 170º i deixeu que es cogui uns 40-45 minuts o fins que al introduir un escuradents, surti net. Un cop cuit deixeu-lo una estona dins el motllo fins que estigui temperat i ja el podreu desmotllar.
que rico para la merienda! Asi se alegra una el lunes!
ResponEliminaIdeal per berenar, ara mateix me n'emporto un trosset!!
ResponEliminaPetons i bona setmana,
Palmira