dimecres, 4 de juliol de 2012

Hummus

Aquesta recepta me la va demanar la Lidia, una companya de la feina. És molt fàcil de fer i és perfecte si feu un primer plat d'entrants variats. El podeu acompanyar amb pa de pita o també hi van genial els crudités de verdures.


Ingredients:

1/2 pot de cigrons cuits
2 grans d'all
3 cullerades de salsa tahin (salsa de sèsam)
sal
pebre
suc d'una llimona
4 fulles de julivert

Preparació:


Poseu en en bol tots els ingredients i tritureu-los amb la batedora. Un cop tingueu una pasta homogènia proveu el punt de sal i de pebre. Rectifiqueu si cal. Deixeu-lo una estona a la nevera abans de servir.

 Consells:

 - Podeu bullir vosaltres mateixos els cigrons però el recurs dels cigrons cuit va molt bé.
-  La salsa tahin la podeu trobar en botigues marroquines o àrabs, si us agraden aquest tipus de receptes l'utilitzareu molt.
- Proveu-ho acompanyant unes crudités d'api, pastanaga, pebrot, cogombre...





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada