Ingredients ( 14-16 persones):
Pel biscuit genovesa (motllo de 25 cm):
6 ous200 gr de sucre
200 gr de farina
60 gr de mantega fosa
Per la trufa:
300 gr de nata100 gr de xocolata 70%
50 gr de sucre
Per la cobertura:
massa fondant blanca, negre i colorantsPreparació:
Primer de tot prepareu la trufa. Poseu a bullir la nata amb el sucre. Quan arrenqui el bull afegui-hi la xocolata a trossos i remeneu fins que quedi ben desfeta. Deixeu-la refredar i poseu-la a la nevera. Quan hagi passat com a mínim una hora a la nevera, munteu-la amb una batedora de barilles com si fos nata. Reserveu-la a la nevera fins que l'hagiu d'emprar.
Un cop fred, treieu-lo del motllo i talleu-lo per la meitat. Farciu l'interior amb la trufa. Reserveu a la nevera mentre prepareu el fondant.
Estireu el fondant blanc amb un corró i envolcalleu tot el pastís. Feu la forma de la cara d'en Goku i poseu-la sobre la base blanca. Podeu deixar el pastís a la nevera. Treieu-lo de la nevera 1 hora abans de servir-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada