Ingredients ( 14-16 persones):
Pel biscuit genovesa (motllo de 25 cm):
6 ous200 gr de sucre
200 gr de farina
60 gr de mantega fosa
Per la trufa:
300 gr de nata100 gr de xocolata 70%
50 gr de sucre
Per la cobertura:
massa fondant blanca, negre i colorantsPreparació:
Primer de tot prepareu la trufa. Poseu a bullir la nata amb el sucre. Quan arrenqui el bull afegui-hi la xocolata a trossos i remeneu fins que quedi ben desfeta. Deixeu-la refredar i poseu-la a la nevera. Quan hagi passat com a mínim una hora a la nevera, munteu-la amb una batedora de barilles com si fos nata. Reserveu-la a la nevera fins que l'hagiu d'emprar.
Prepareu ara el biscuit, s'utilitza el genovesa perquè queda una massa compacta. Primer de tot, bateu els ous juntament amb el sucre fins que quedin blanquinosos i tripliquin el seu volum. En aquest punt, afegiu-hi la mantega fosa a poc a poc i després la farina amb moviments envoltants. Poseu-ho en un motllo de 25 cm previament engreixat i enfarinat. Poseu-ho al forn preescalfat a 180º durant 30 minuts.
Un cop fred, treieu-lo del motllo i talleu-lo per la meitat. Farciu l'interior amb la trufa. Reserveu a la nevera mentre prepareu el fondant.
Estireu el fondant blanc amb un corró i envolcalleu tot el pastís. Feu la forma de la cara d'en Goku i poseu-la sobre la base blanca. Podeu deixar el pastís a la nevera. Treieu-lo de la nevera 1 hora abans de servir-lo.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada