Ingredients:
Tomata per amanir vermella 200gr
Cireres 200gr
Síndria 200 gr
200 ml nata per muntar
Mig alvocat madur
Sal
Preparació:
Prepareu primer de tots l'escuma. Si teniu sifó, tritureu l'alvocat, saleu-lo i barregeu-lo amb la nata. Deixeu-lo preparat en el sifó a la nevera, fins l'hora de servir. Si no teniu sifó, munteu la nata sense sucre. Tritureu l'alvocat i saleu-lo. Barregeu amb moviments envolvents les dues mescles. Deixeu-ho refredar a la nevera fins el moment de servir.
Talleu les cireres, la tomata i la síndria a dauets petits. Manteniu-ho en fred a la nevera fins el moment de servir.
Quan volgueu servir els gotets, saleu lleugerament la barreja de fruites vermelles. Empleneu amb la fruita vermella els gots fins a 3/4 parts. Poseu per sobre l'escuma d'alvocat amb el sifó o amb una mànega pastissera.
OStres, quina gotets tan bons! L'escuma d'alvocat acaba de rematar la jugada, quina bona combinació!
ResponEliminaMoltes gràcies per participar!
Petonets
Sandra
Moltes gràcies a vosaltres per les convocatòries i felicitats pel blog!!
EliminaRefrescant i diferent, bona idea per l'estiu ... (i una oportunitat per utilizar el sifó).
ResponEliminaSalutacions,
Toni "Per sucar-hi pa"
Gràcies Toni, realment una oportunitat per treure-li suc al sifó
EliminaQué buena la espuma de aguacate. La mezcla tiene que estar muy rica.
ResponElimina