dimarts, 17 de juliol del 2012

Salmó marinat amb salsa de soja

A casa uns dels peixos que més agrada és el salmó. Tot s'ha de dir però que és un peix que normalment o agrada molt o no agrada gens. Aquesta recepta, com que suavitza molt el gust del salmó amb la salsa de soja, és ideal tant pels addictes al salmó com pels que no els hi agrada gaire. Proveu-la. Queda perfecte també amb tonyina.


Ingredients (4 persones):

600 gr de salmó tallat en lloms
2 cebes mitjanes o 1 grossa (a gust)
Salsa de soja
Oli
Sal Maldon

Preparació:

Treieu la pell als lloms del salmó i talleu-los a daus d'uns 3 cm de costat. Poseu-los en un bol o una plata fonda.
Talleu la ceba a quadradets petits i afegiu-la al salmó. Afegiu al salmó la salsa de soja, han de quedar els trossos de salmó semicoberts. Deixeu marinar tot el conjunt a la nevera mínim una hora.


En una cassola fonda o en un wok, escalfeu oli i quan estigui ben calent, aboque-hi el salmó, la salsa de soja i la ceba. El fet de coure-ho tot junt és perquè s'impregni bé del gust de la soja. Remeneu-ho amb compte ja que el salmó té tendència a desfer-se. Ha de ser un saltejat ràpid i queda més gustós si de dins queda poc fet.


 El podeu servir en plat com a ració o bé com he fet jo, com a pintxos. En el moment de servir saleu-lo amb una mica de sal Maldon, abans no em posat sal ja que la soja ja és molt salada.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada