Ingredients (4 persones):
600 gr de salmó tallat en lloms2 cebes mitjanes o 1 grossa (a gust)
Salsa de soja
Oli
Sal Maldon
Preparació:
Treieu la pell als lloms del salmó i talleu-los a daus d'uns 3 cm de costat. Poseu-los en un bol o una plata fonda.Talleu la ceba a quadradets petits i afegiu-la al salmó. Afegiu al salmó la salsa de soja, han de quedar els trossos de salmó semicoberts. Deixeu marinar tot el conjunt a la nevera mínim una hora.
En una cassola fonda o en un wok, escalfeu oli i quan estigui ben calent, aboque-hi el salmó, la salsa de soja i la ceba. El fet de coure-ho tot junt és perquè s'impregni bé del gust de la soja. Remeneu-ho amb compte ja que el salmó té tendència a desfer-se. Ha de ser un saltejat ràpid i queda més gustós si de dins queda poc fet.
El podeu servir en plat com a ració o bé com he fet jo, com a pintxos. En el moment de servir saleu-lo amb una mica de sal Maldon, abans no em posat sal ja que la soja ja és molt salada.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada