diumenge, 3 de febrer de 2013

Tagliatelle amb trompetes de la mort

Aprofitant unes trompetes de la mort que van collir la passada tardor, he fet aquests taguiatelle. Ràpids i de gust potent a bolet, amb poquets ja en feu prou, no us passeu, sinó no notareu gust de res més.



Ingredients (4 persones):

300-350g de tagliatelle frescos
100g de trompetes de la mort (congelades)
250g de cansalada fumada a daus
2 cebes mitjanes
200ml de nata líquida per cuinar
Oli i sal

Preparació:


Primer de tot peleu i ratlleu la ceba. Poseu una paella al foc i daureu  la ceba amb una mica l'oli d'oliva. Quan aquesta estigui cuita, afegiu-hi la cansalada i els bolets descongelats. Deixeu-ho coure tot junt fins que la cansalada estigui cuita. Mentrestant, coeu la pasta segons us indiqui el fabricant, jo els he cuit 4 minuts. Quan estigui cuita la cansalada, afegiu-hi la nata líquida. Saleu al gust la salsa i deixeu que espesseixi una mica. Un cop cuits els tagliatelle, escorreu-los i aboqueu-los a la safata de servir. Poseu ràpidament la salsa per sobre la pasta i serviu.



12 comentaris:

  1. Com m'agraden les trompetes! Unes tagliatelle perfectes. Jo també congelo els bolets, i és veriat que amb pasta estan boníssims.

    ResponElimina
    Respostes
    1. La pasta és màgica, agafa tots els gustos com l'arròs!!petons!

      Elimina
  2. Les trompetes són un dels millors bolets a la cuina, concentren molt el sabor del bosc. Amb aquest plat de pasta només em queda desitjar-te bon profit! Petons,
    Pilar

    ResponElimina
  3. Buenísimos, adoro la pasta. Estos tagliatelle te quedaron de miedo. Bss

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gracias, la verdad es que la pasta es un recurso muy socorrido y buenisimo. Un abrazo!!

      Elimina
  4. Ainss quines ganes de probar aquest plat :o) Amb bolets que hem collit nosaltres mateixos, el plat sap encara millor, oi?
    Petonets,
    Palmira

    ResponElimina
    Respostes
    1. OH i tant, a casa sembla que la tardor s'allargui tot l'hivern amb els bolets!!petons!

      Elimina
  5. Qué plato más bueno! Un toque delicatessen y cómo cambia la cosa. Besos

    ResponElimina
  6. Que buen plato, me lo apunto para esta semana.Besitos

    ResponElimina