Ingredients:
Calçots ja cuits
Aigua freda
Farina de tempura
Sal
Oli per fregir
Preparació:
Netegeu els calçots de les fulles externes cremades i també les puntes. Deixeu només la part blanca i comestible. Amb la farina de tempura i l'aigua feu una pasta per arrebossar els calçots. Poseu sal a la pasta i ja podreu començar a arrebossar els calçots. Poseu l'oli a escalfar, arrebosseu els calçots amb la pasta de tempura i aneu-los fregint fins que quedin daurats. Serviu-los acompanyats amb la salsa de calçots.
Aquestes receptes d'aprofitament són delicioses! molt bona iniciativa! petons
ResponEliminaGracies Cinta, a més molt bona!ptns
EliminaNunca he probado los calçost pero asi tienen que estar buenisimos. Un beso :)
ResponEliminaCuando tengas ocasión no te los pierdas!!
EliminaBona idea! Si senyor! (Més ben dit, senyora...) Jo els feia arrebossats i n'hi deiem calçotets. Gràcies per les teves visites al meu blog.
ResponEliminaUna abraçada!
Hola Eduard molt bo això dels calçotets! gràcies a tu també per passar-te per aqui, fins aviat!
EliminaUna idea molt bona per reciclar calçots... però amb les ganes que tinc de menjar calçots no en sobrarien aquest any.
ResponEliminaMolt bona idea, me la guardo per un dia que espero no sigui massa llunyà!
Petons,
Palmira
Palmira, jot'acosto a casa amb les meves receptes i tu a mi a Italia que hi he anat molts de cops i m'encanta! gaudeix-ne!
Eliminaque rico.. no conocia tu blog, te sigo
ResponEliminaGracias, ahora me voy a ver el tuyo, gracias por la visita, besos!!
Elimina