Ingredients (4 persones):
200g de mongeta tendra3 carxofes
200g de faves
200g de pèsols
1/2 brócoli
150g de pernil salat a daus
2 cebes mitjanes
30ml de caldo
Sal i oli
Preparació:
Poseu en el cistell per bullir al vapor, les faves i els pèsols. Deixeu-los coure uns 15 minuts o fins que estiguin al dente. En un altre cistell de bullir al vapor o quan estigueu de coure els pèsols i les faves, poseu les carxofes tallades a quarts, el bròquil a branques i les mongetes tallades per la meitat. Deixeu-ho coure entre 15 i 20 minuts al vapor o fins que estiguin al dente.
Mentre es couen les verdures, prepareu el sofregit de ceba. Piqueu la ceba ben prima i fregiu-la en una paella amb una mica d'oli i sal. Quan estigui cuita afegiu-hi els daus de pernil i les verdures, feu un parell de voltes i poseu-hi per sobre el caldo. Deixeu-ho coure tot plegat uns 5 minuts, si voleu que us quedi més caldós per menjar amb cullera, poseu-hi més caldo. Serviu-ho ben calentet!!
T'ha quedat deliciosa, Sussi! Amb el caldet a punt per menjar!! Petons i bon cap de setmana
ResponEliminaGracies Marina, i ja veus no l'havia fet mai!!m'ha enecantat!
EliminaAmb caldet i tot :o)
ResponEliminaAixí queden molt bé, cadascuna cuita al seu punt els sabors es potencien!
Peto i bon cap de setmana,
palmira
Hoia Palmira, gracies, petonets!
EliminaMe encanta la menestra y la tuya se ve deliciosa Sussi!!:)
ResponEliminaGracias Anni besos!
EliminaQuina versió més bona Susi. No he vist mai aquest llibre, però si me'l trobo el fullejaré. Molts gràcies per participar. petonets
ResponEliminaGràcies a tu per la proposta! petons!
ResponEliminaQuina bona idea fer-les al vapor, m'agrada molt la verdura feta així.
ResponEliminaMoltíssimes gràcies per participar.
Saludable, això si! gràcies a vosaltres per la iniciativa!! petons!
EliminaDoncs aquesta minestra sense cols de bruseles i amb el pernilet sí que m'agradaria!! Marta
ResponEliminaBuenísima. Con el caldito tiene una pinta estupenda.
ResponElimina