Ingredients (4 persones):
300-350g de tagliatelle frescos100g de trompetes de la mort (congelades)
250g de cansalada fumada a daus
2 cebes mitjanes
200ml de nata líquida per cuinar
Oli i sal
Preparació:
Primer de tot peleu i ratlleu la ceba. Poseu una paella al foc i daureu la ceba amb una mica l'oli d'oliva. Quan aquesta estigui cuita, afegiu-hi la cansalada i els bolets descongelats. Deixeu-ho coure tot junt fins que la cansalada estigui cuita. Mentrestant, coeu la pasta segons us indiqui el fabricant, jo els he cuit 4 minuts. Quan estigui cuita la cansalada, afegiu-hi la nata líquida. Saleu al gust la salsa i deixeu que espesseixi una mica. Un cop cuits els tagliatelle, escorreu-los i aboqueu-los a la safata de servir. Poseu ràpidament la salsa per sobre la pasta i serviu.
Com m'agraden les trompetes! Unes tagliatelle perfectes. Jo també congelo els bolets, i és veriat que amb pasta estan boníssims.
ResponEliminaLa pasta és màgica, agafa tots els gustos com l'arròs!!petons!
EliminaLes trompetes són un dels millors bolets a la cuina, concentren molt el sabor del bosc. Amb aquest plat de pasta només em queda desitjar-te bon profit! Petons,
ResponEliminaPilar
Gràcies!! una abraçada!
EliminaBuenísimos, adoro la pasta. Estos tagliatelle te quedaron de miedo. Bss
ResponEliminaGracias, la verdad es que la pasta es un recurso muy socorrido y buenisimo. Un abrazo!!
EliminaAinss quines ganes de probar aquest plat :o) Amb bolets que hem collit nosaltres mateixos, el plat sap encara millor, oi?
ResponEliminaPetonets,
Palmira
OH i tant, a casa sembla que la tardor s'allargui tot l'hivern amb els bolets!!petons!
EliminaQué plato más bueno! Un toque delicatessen y cómo cambia la cosa. Besos
ResponEliminaGracias Rosa, besos!!
EliminaQue buen plato, me lo apunto para esta semana.Besitos
ResponEliminaGracias Doris!!ya me contaras, besos!!
Elimina