Ingredients (4 persones):
2 carbassons grossos
1 patata mitjana
1 cullerada de sofregit de ceba
Una cullerada de mantega
Oli d'oliva
Sal i pebre
Aigua
Nata líquida
Preparació:
En una cassola posar la mantega i un raig d'oli. Quan estigui calent, afegir la cullerada de sofregit de ceba, i el carbassó i la patata tallat a trossos. Remenar-ho una mica per tal que el carbassó agafi el gust de la ceba. Passat un minut, afegir aigua fins a cobrir el carbassó.Deixeu-ho coure a foc mig fins que estigui cuit. Trigarà entre 15-20 minuts. Quan estigui tot cuit, passeu-ho per una batedora fins que quedi una mescla ben homogènia i fina. Quan sigui el moment de servir, poseu unes gotes de nata líquida,un raig d'oli d'oliva verge i una mica de pebre.
Hola Sussi, qué bona pinta té aquesta crema!!!! I a més, com m'agraden, bones i sanes!! Es una idea deliciosa!!
ResponEliminaUn petò
Hola Laura moltes gràcies! petons
EliminaDeliciosa! I molt ben fotografiada. És una de les meves cremes preferides!! Petons
ResponEliminagracies Marina, petonets!!
EliminaCrec que és la me va crema preferida també! Molt senzilla i molt bona, amb aquestes fotos a més és impossible resistir!
ResponEliminaPetonets,
Palmira
Sussi,una crema deliciosa.Una pasada el dibujo que le has hecho!!!;);););)
ResponEliminaGracias Anni, el dibujo muy facil, pones un poco de nata en el centro y con un palillo haces las puntas!!
EliminaPor aquí somos fans. Una crema deliciosa que sienta bien todo el año, incluso en Waterbridge.
ResponEliminaSaludos.
-Andy-
saludos!! coincidimos en muchas cosas, me alegro! besos
EliminaUna crema buenísima, me encanta la decoración que le has hecho
ResponEliminaBesinos!!
Gracias, un abrazo!
EliminaA casa tampoc no falta mai!!!
ResponElimina