dimarts, 24 de febrer de 2015

Ca la Maria, maridatge entre les últimes novetats de Perelada i cuina slow food

Aquest passat dissabte vam gaudir  d'un sopar ben especial. Al restaurant Ca la Maria de Llagostera, vam gaudir d'un maridatge entre les últimes novetats de caves i vins del Celler Perelada. La cata va anar acompanyada dels sempre excel·lents plats proposats pel cuiner Martí Rosàs. Propostes com sempre originals i amb productes de proximitat. El sommelier del celler ens va anar explicant les varietats presentades i en Martí els diferents plats. Uns 40 comensals sentats tots a la mateixa taula vam anar gaudint de:

Garota al natural, cruixent d'olives negres, cotnes garapinyades- Maridat amb Stars touch of Rosé 2013
Timbal de carabassa i lluç de palangre esqueixat. Maridat amb Colletion Blanc 2013
Crema de calçots amb cintes de calamar i remolatxa- maridat ambCollection Rosé 2014
Anarkia de temporada- Maridat amb possible Ex Ex Natural 2013
Civet de bonítol amb herbes de Cap de Creus- Maridat amb Aires de Garbet 2012
Vaca de l'Albera amb patata trufada- Maridat amb Payoya Negre 2011
Brownie d'avellanes i panses- Maridat amb Perelada Cava Dulce.



Aquí us mostro alguns del plats i els vins, com ja veureu com més avançava el sopar menys concentrada estava en fer fotos...


4 comentaris:

  1. Un sopar de luxe!! Segur que en vau gaudir un munt! I a més en pots aprendre molt d'un bon sommelier! Una abraçada!

    ResponElimina
  2. Com sempre anar a Ca la Maria és un èxit assegurat..quin super sopar!
    Petons guapa!
    Gemma

    ResponElimina
  3. Madre mia que delicioso todo un festin de cosas ricas. Besicos

    ResponElimina
  4. Un sopar sensacional, sempre és bo descobrir nous maridatges!

    ResponElimina