Quan a la peixateria trobeu calamars petits, no dubteu a fer aquesta senzilla i boníssima recepta. No té cap complicació a no ser que es quedi ben cuita la ceba i que no se'ns passi. Ha de quedar melosa i quasi caramel·litzada. Per més que en feu us semblarà que n'heu fet pocs!!
Ingredientes (4 persones):
1 Kg de calamarsets
3-4 cebes de figueres
1/2 got de vi blanc
Oli i sal
Preparació:
Netegeu els calamarsets i reserveu-los. Peleu les cebes i talleu-les a rodanxes. Poseu una paella al foc amb oli i quan estigui calent, afegiu-hi la ceba. Coeu-la a foc baix i quan estigui una mica tova, afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-la coure fins que estigui gairebé caramel·litzada. Podeu afegir-hi ara els calamarsets. Deixeu-los coure fins que canviïn de color, no els deixeu coure en excés sinó queden gomosos.
M'agraden molt els calamarsets amb ceba, sempre queden molt bons i a casa sempre quedo curta amb les quantitats en compri quants en compri!
ResponEliminaQuina gana!!
Petons,
palmira
Igual m'ha passat a mi!!
EliminaM'encanten!! jo no els he fet mai, però si que n'he menjat i es necessita una barra de pa al costat :). Un petó!
ResponEliminaJa veuràs el dia que els facis!!
EliminaQue bons estan aixi els calamarets son la meua perdició i mes si m'omplic un entrepà
ResponEliminaUn abraç
Bon idea!!
Elimina