dilluns, 16 de febrer del 2015

Calamarsets amb ceba

Quan a la peixateria trobeu calamars petits, no dubteu a fer aquesta senzilla i boníssima recepta. No té cap complicació a no ser que es quedi ben cuita la ceba i que no se'ns passi. Ha de quedar melosa i quasi caramel·litzada. Per més que en feu us semblarà que n'heu fet pocs!!


Ingredientes (4 persones):

1 Kg de calamarsets
3-4 cebes de figueres
1/2 got de vi blanc
Oli i sal

Preparació:

Netegeu els calamarsets i reserveu-los. Peleu les cebes i talleu-les a rodanxes. Poseu una paella al foc amb oli i quan estigui calent, afegiu-hi la ceba. Coeu-la a foc baix i quan estigui una mica tova, afegiu-hi el vi blanc. Deixeu-la coure fins que estigui gairebé caramel·litzada. Podeu afegir-hi ara els calamarsets. Deixeu-los coure fins que canviïn de color, no els deixeu coure en excés sinó queden gomosos.


6 comentaris:

  1. M'agraden molt els calamarsets amb ceba, sempre queden molt bons i a casa sempre quedo curta amb les quantitats en compri quants en compri!
    Quina gana!!
    Petons,
    palmira

    ResponElimina
  2. M'encanten!! jo no els he fet mai, però si que n'he menjat i es necessita una barra de pa al costat :). Un petó!

    ResponElimina
  3. Que bons estan aixi els calamarets son la meua perdició i mes si m'omplic un entrepà
    Un abraç

    ResponElimina