dimarts, 20 de juny del 2017

Wraps de pernil dolç, formatge Mahón i alvocat

Participo a:Ja tenim la calor aquí i la proposta de Camilni del bloc La cocina de Camilni pel Desafio en la cocina d'aquest mes, és ideal.. Uns wraps, paraula que prové de l'anglés i fa referència a enroscar. En aquest cas he aprofitat una recepta de tortillas mexicanes amb un farcit que les apropa una mica a casa nostra amb el formatge de Mahón. 


Ingredients:

2'5 tasses de farina de blat de moro
1 tassa d'aigua
10ml d'oli d'oliva
1 culleradeta de sal

Preparació:



Poseu en el bol de l'amassadora la farina, la sal i barregeu. Si voleu podeu afegir alguna espècie que us agradi, a mi m'agrada afegir una mica de comí o farigola. Poseu el robot en marxa amb  el ganxo d'amassar i aneu afegint l'aigua i  l'oli. Amasseu just fins que quedi una massa ben formada. Si us queda massa líquida, afegiu-hi una mica de farina, si no s'acaba de formar una bola, afegiu una mica més d'oli o aigua. Formeu amb la massa obtinguda uns boletes.





Per aixafar les boles de massa la millor manera que jo he trobat ha estat posant la massa entre dos fulls de paper de forn.




Poseu una paella al foc i quan estigui ben calenta, poseu-hi la massa. Deixeu-la coure fins que comencin a formar-se unes bombolles.



En aquest punt, gireu-la.





 No la deixeu coure en excés ja que llavors queda massa resseca i es trenca al enrotllar-la. Poseu-les en un plat i tapeu-les amb un drap de cuina mentre aneu fent la resta. Per farcir-les, poseu al mig una llesca de pernil dolç, a sobre el formatge de Mahón i acabeu amb unes porcions d'alvocat. Enrosqueu i ja tindreu preparats els wraps!!!

Com cada mes podeu trobar més receptes de wraps aquí.

4 comentaris:

  1. Això de fer els wraps a casa m'agrada molt però veig que totes les receptes són differents :o) Tindrem temps per provar perque crec jo que de forn aquest any ni parlar fins al setembre, oi?!
    Petons
    Palmira

    ResponElimina
  2. Las tortillas te han quedado geniales! Yese relleno con el queso de mahón tiene que quedar delicioso

    ResponElimina
  3. Hola preciosa eres de Menorca yo también vivo aquí temporalmente,tu si que sabes menudo quesazo le has metido a tu wrap no hay uno mejor , cuidas bien al ratoncito Perez he¡¡ y la tortilla un escándalo amor te mando un besote y feliz verano¡¡

    ResponElimina