dissabte, 10 de juny del 2017

Arrós a la cassola

#arbolillosalamar... Nova proposta de Cocina Typical Spanish. Un plat mar i muntanya. A casa de sempre l'arrós que s'ha fet és aquest mar i muntanya. La meva àvia per part de mare el feia i evidentment la meva mare també. Jo és el que faig més sovint i no és per dir-ho però és el que em queda millor.


Ingredients ( 4 persones):
320g d'arrós
8 gambes
8 musclos
3 sèpies mitjanes
Un grapat de xirles
200g de costelló
8 salsitxes
2 cebes
1 tomata madura
1 gra d'all
1l de caldo de peix
Oli d'oliva i sal

Ingredients:


Poseu oli en una cassola i primer de tot, rossegeu la carn i les salsitxes partides per la meitat.



Quan estigui rossa la carn, afegiu la sèpia tallada a dauets. Quan estigui cuita una mica enretireu la carn i el peix de la cassola.

En el mateix oli, poseu la ceba tallada a dauets petits i rossegeu-la.


Quan estigui rossa, afegiu la tomata ratllada.




Deixeu-ho coure fins que agafi la consistència d'una melmelada.



Afegiu-hi l'arrós i rossegeu-ho tot plegat.



Quan estigui rossejat, afegiu-hi la carn i el peix.






Afegiu a l'arrós el caldo calent i feu coure l'arrós primer a foc alt i passats 5 minuts, abaixeu el foc a mig. Deixeu coure l'arrós. Afegiu-hi la sal.



Quan veieu que falta poc per que estigui cuit l'arrós (passats uns 10 minuts) afegiu les xirles i els musclos. Deixeu coure uns 3 minuts més. Afegiu les gambes i coeu uns 2 minuts més.



Tasteu com està de sal i si cal afegiu-ni més. Un cop cuit, aparteu l'arrós i deixeu-lo reposar uns minuts. Serviu calent. Que aprofiti!!!!


Podeu trobar més receptes mar i muntanya aquí.

5 comentaris:

  1. Lo he dicho antes en otro blog... ponedme arroz con lo que os dé la gana que yo me lo zampo!!!!
    Buenísimo!

    Bsss

    ResponElimina
  2. Qué rico este arrocito y que apetitosa se ve la foto en la que presentas el arroz. Me encanta

    ResponElimina
  3. Vaya no puedo leer lo que pone en las fotos.

    ResponElimina
  4. Perdonad,, un error en el formato, ahora ya se ven las explicaciones, curiosidades de la informática!!!

    ResponElimina
  5. Riquisimo! Al arroz le va casi todo! Muy buena receta! Besos!

    ResponElimina