divendres, 20 d’octubre de 2017

Muffins de ceba i formatge


Desafío en la cocina aquest mes proposa una recepta salada. Uns muffins, sempre venen de gust.
Aquesta recepta amb ceba i formatge és una delícia, us els recomano per un aperitiu, quedareu de cine!!! Molt bona proposta de la M.Luz, ara caldrà veure què han fet els companys aquí.



Ingredients:

300g de farina
2 cebes grosses
100g de formatge ratllat
2 ous
220ml de llet
1 culleradeta de llevat
Un polsim de sal
1 culleradeta de cibulet
6 cullerades d'oli d'oliva verge
Pebre mòlt

Preparació:

Preescalfeu el forn a 200ºC. Peleu i ratlleu la ceba. Coeu la ceba amb 3 cullerades d'oli d'oliva fins que la tingueu transparent (uns 10 minuts). Prepareu dos bols. En un hi poseu la farina, el llevat i la sal. En l'altre bol, poseu-hi els ous, la llet, el cibulet i l'oli que us ha sobrat. Afegiu-hi una mica de pebre mòlt.


Barregeu-ho i afegiu-hi  la mescla de farina.





Remeneu-ho tot i afegiu ara el formatge (guardem-ne una mica per posar per sobre els muffins) i la ceba cuita.





Amb la massa resultant ja podreu fer els muffins. Agafeu un motllo de magdalenes i poseu-hi unes càpsules a dins. Poseu la massa dins els motllos, omplint-lo a 2/3 parts. Repartiu per sobre una mica de formatge ratllat.


 Poseu-ho dins el forn calor dalt i baix, posició 2. Deixeu coure els muffins uns 20-25 minuts. Veureu que el formatge de sobre queda desfet i dauradet.



 Ja els podeu servir, ideals com un aperitiu!!!
















3 comentaris:

  1. Que delicia y sabrosos que tiene que estar , ademas su miga te atrapa ... muy ricos un besote.

    ResponElimina
  2. que bons !! la ceba m'agrada molt i el formatge encara més.
    petons
    Rosa

    ResponElimina
  3. ¡¡ Mira, mis preferidos !! me encantan la cebolla y el queso... Muy buenos. Un muac

    ResponElimina