Aquest matí a casa... què voleu per postres a l'hora de dinar?? Si ha de triar la meva filla (que és la que ha triat) sovint hi ha d'ingredient el cabell d'àngel... --fa temps que no fem res de cabell d'àngel... Així que hem buscat una recepta nova de cabell d'àngel i com sovint passa, el farcit pot ser del que més us agradi, una crema pastissera, una crema de xocolata..
Ingredients:
1 full de pasta de full300g de cabell d'àngel
20/30g de pinyons (opcional)
1 ou (per pintar)
Preparació:
Esteneu la pasta de full sobre el taulell. Estenem el cabell d'àngel sobre la pasta de full, al mig del rectangle de massa. Escampeu-hi per sobre uns quants pinyons.Amb un ganivet, aneu tallant tires d'uns dos dits de gruix perpendiculars al farcit.
Aneu plegant les tires consecutivament una sobre l'altre, alternant primer un costat i després l'altre.
Quan les tingueu totes posades, pinteu-ho amb ou i poseu per sobre uns quants pinyons més.
Introduïu al forn calor a dalt i a baix, posició 2. Deixeu-ho coure uns 25 minuts o fins que veieu que s'ha quedat daurada la superfície. Deixeu refredar una mica i...bon profit!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada