diumenge, 8 d’octubre del 2017

Trena de cabell d'àngel

Aquest matí a casa... què voleu per postres a l'hora de dinar?? Si ha de triar la meva filla (que és la que ha triat) sovint hi ha d'ingredient el cabell d'àngel... --fa temps que no fem res de cabell d'àngel... Així que hem buscat una recepta nova de cabell d'àngel i com sovint passa, el farcit pot ser del que més us agradi, una crema pastissera, una crema de xocolata..


Ingredients:

1 full de pasta de full
300g de cabell d'àngel
20/30g de pinyons (opcional)
1 ou (per pintar)


Preparació:

Esteneu la pasta de full sobre el taulell. Estenem el cabell d'àngel sobre la pasta de full, al mig del rectangle de massa. Escampeu-hi per sobre uns quants pinyons.

Amb un ganivet, aneu tallant tires d'uns dos dits de gruix perpendiculars al farcit.






Aneu plegant les tires consecutivament una sobre l'altre, alternant primer un costat i després l'altre.




Quan les tingueu totes posades, pinteu-ho amb ou i poseu per sobre uns quants pinyons més.




Introduïu al forn calor a dalt i a baix, posició 2. Deixeu-ho coure uns 25 minuts o fins que veieu que s'ha quedat daurada la superfície. Deixeu refredar una mica i...bon profit!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada