diumenge, 7 de juny de 2020

Pa xinès Thermomix (o sense)

Si us agrada el pa xinès, ja teniu la recepta per aconseguir fer-lo. És molt fàcil de fer i realment és deliciós.



Ingredients (10 panets):

250 g de farina de força
120 g d'aigua
25 g de sucre
5 g d'oli d'oliva
7 g de llevat sec per pa o 25 g de llevat fresc
Un polsim de sal

Preparació:

Per fer la massa:
1) Thermomix:
Poseu al got de la Thermomix l'aigua, l'oli el sucre i el llevat.
Bateu- temps- 1 min / Temperatura 37° / Velocitat-2. 

Un cop batut, incorporeu la farina i la sal.

Amasseu 2 min.


No traieu la massa del bol i deixeu-lo llevar durant 40 min.


2) Sense Thermomix
Poseu en un bol l'aigua i escalfeu-la una mica (temperatura uns 37º). Afegiu-hi el llevat i el sucre. Remeneu i deixeu 5 minuts que actuï el llevat. Afegiu-hi l'oli. Remeneu i incorporeu la farina i la sal. Remeneu i comenceu a pastar. Pasteu uns 5-7 minuts, fins que aconseguiu una massa elàstica. Poseu la massa en un bol, tapeu-la i deixeu-la llevar 40 min

Seguiu a partir d'ara tant si heu fet el pas 1) com el 2).

Passat el temps de llevat, pasteu 1 minut i traieu-la del bol.

Poseu farina sobre el marbre i poseu-hi la massa. Formeu un cilindre amb la massa i dividiu-la en 10 parts.

Amb cadascuna de les masses tallades, estireu-la amb un corró i després enrosqueu-les sobre elles mateixes, formeu uns caragols. Deixeu-los llevar 40 minuts més.















Arribat a aquest punt podeu coure els panets al vapor. Poseu 500 ml d'aigua dins el bol de la Thermomix i situeu els panets dins la vaporera. Per evitar que els panets s'enganxin a la vaporera, poseu-hi a sota un retall de paper de forn. Coeu: temps-15 min / Temperatura- Varoma / Velocitat 1

Si no teniu thermomix, poseu coure'ls en un cistell vaporera.


Un cop cuits al vapor, ara cal fregir-los.


Poseu oli d'oliva en un cassó i quan estigui calent, poseu-hi els panets i deixeu que quedin daurats.

 

Deixeu-los escórrer i gaudir-los acabats de fer.


1 comentari:

  1. I thank you for your efforts, bringing you interesting information. Thank you so much
    foodnetwork

    ResponSuprimeix