![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiwuH5srFh5aoIdIHJj7GxhrrdhPc-q0Iy6EcDnHLWxIUOleLxz2Dacde1q549CEaYRGZZzGDrvo4ozrBKjcjadaI9JR7jm0KMYHrFWzQXvySoGdgNv8mxvEGXbquqY3fco2hVZT4NzTCUN/s320/IMG_20200513_213849.jpg)
Ingredients (10 panets):
250 g de farina de força120 g d'aigua
25 g de sucre
5 g d'oli d'oliva
7 g de llevat sec per pa o 25 g de llevat fresc
Un polsim de sal
Preparació:
Per fer la massa:1) Thermomix:
Poseu al got de la Thermomix l'aigua, l'oli el sucre i el llevat.
Bateu- temps- 1 min / Temperatura 37° / Velocitat-2.
Un cop batut, incorporeu la farina i la sal.
Amasseu 2 min.
No traieu la massa del bol i deixeu-lo llevar durant 40 min.
2) Sense Thermomix
Poseu en un bol l'aigua i escalfeu-la una mica (temperatura uns 37º). Afegiu-hi el llevat i el sucre. Remeneu i deixeu 5 minuts que actuï el llevat. Afegiu-hi l'oli. Remeneu i incorporeu la farina i la sal. Remeneu i comenceu a pastar. Pasteu uns 5-7 minuts, fins que aconseguiu una massa elàstica. Poseu la massa en un bol, tapeu-la i deixeu-la llevar 40 min
Seguiu a partir d'ara tant si heu fet el pas 1) com el 2).
Passat el temps de llevat, pasteu 1 minut i traieu-la del bol.
Poseu farina sobre el marbre i poseu-hi la massa. Formeu un cilindre amb la massa i dividiu-la en 10 parts.
Amb cadascuna de les masses tallades, estireu-la amb un corró i després enrosqueu-les sobre elles mateixes, formeu uns caragols. Deixeu-los llevar 40 minuts més.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6IIJJrp47RUPQRh52VZoITJHwjBAB4TAyRBYR5SCR1LQ6r9VLmypz2HuE-H74VHmWQrt6TwyMcul04GhA_mqDoiLSAqbFSKqkPXt4vrUKZfhtsyttqwNbUbS00jIWbDk_x4gd9HysqPDv/s200/IMG_20200513_165421.jpg)
Arribat a aquest punt podeu coure els panets al vapor. Poseu 500 ml d'aigua dins el bol de la Thermomix i situeu els panets dins la vaporera. Per evitar que els panets s'enganxin a la vaporera, poseu-hi a sota un retall de paper de forn. Coeu: temps-15 min / Temperatura- Varoma / Velocitat 1
Si no teniu thermomix, poseu coure'ls en un cistell vaporera.
Un cop cuits al vapor, ara cal fregir-los.
Poseu oli d'oliva en un cassó i quan estigui calent, poseu-hi els panets i deixeu que quedin daurats.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjlarI96ZwZGfs_MNewORDn4w5_PDPvXK-K9b2jaPeSDshwMGmMHmtjQzwvbjFx35muH1Bn79lZwuaPlBDaO1XMTNBO1Cw6T8ShPtHwRj39dY27_IIBL_H15C-mO5BNnLaRonYx3SZWWk8J/s320/IMG_20200513_212952.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhpYVK3PQVh8k1nCDj8RW7SQz2-gSE63HJc0qS1sMmXQ1nwnpLeH5upleQv3NUP_FC3v3XdTU6sfGIaRGgRuyh_71o9ZuItdLplzWLDqivuOvv_LXtBly8ZTaBZ1gGNa-Ughsk2T0saA8Q_/s320/IMG_20200513_213127.jpg)
I thank you for your efforts, bringing you interesting information. Thank you so much
ResponEliminafoodnetwork