dimecres, 13 de juliol del 2016

Plata de fruita d'estiu

És ben sabut que els dietistes ens recomanen 5 peces de fruita o verdura al dia . Aquesta proposta és per a finals d'àpats on la proposta sigui la fruita, però presentada d'una manera diferent. No és tampoc una macedònia. Amb unes forquilles la plata convida a anar picant fruita ja preparada per dur directament a la boca. A veure si els nens (o no tant nens) s'animen!!!


Ingredients:

Cireres
Síndria
Meló

Preparació:

Agafeu una plata grossa i vistosa. Renteu les cireres i poseu-les al centre de la plata. Talleu a rodanxes la síndria, traieu la pela dura i talleu-la en triangles. Poseu-les al voltant de les cireres. Talleu el meló a llesques, traieu la pela dura i talleu també el forma de triangle. Serviu mentre estigui fresqueta la fruita, ja veureu que piquen fins i tot els que no mengen mai fruita!!!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada