divendres, 7 d’octubre del 2016

Pasta Amorelli amb salsitxes i fredolics

Mica a mica arriba la tardor i què millor que la cuina dels bolets!! Ja sabeu que a casa som un aficionats a caçar-los i com no a menjar-los. Aquest any però amb aquesta calor que fa ens costarà una mica. Bé resumint, fa uns dies que ja teníem ganes de bolets així que vaig comprar uns fredolics en conserva (compreu de qualitat) i vaig fer aquesta pasta. La forma dels amorelli ajuda a impregnar-se de salsa, boníssim. Quan trobeu els primers bolets... ja sabeu!


Ingredients (4 persones):

350g d'amorelli
2 pots petits de fredolics o 400g frescos
1ceba
8 salsitxes
Oli d'oliva i sal
Pebre
200 ml de crema de llet per cuinar
Parmesà ratllat (opcional)

Preparació:

Poseu una olla grossa al foc i afegiu-hi la sal. Quan comenci a bullir l'aigua, afegiu-hi la pasta. Deixeu coure fins que estigui al dente. 
Mentre es cou la pasta, prepareu la salsa. Poseu una paella al foc amb oli d'oliva. Quan estigui l'oli calent, afegiu la ceba ratllada. Coeu-la a foc baix fins que agafi un color transparent. En aquest punt, afegiu les salsitxes tallades a daus i els fredolics. Deixeu coure el conjunt fins que estiguin cuites les salsitxes i els fredolics. 


Arribats a aquest punt, incorporeu la nata líquida. 


Remeneu, salpebreu i quan comenci a espessir una mica la salsa, ja tindreu al salsa preparada. Si no sou amants de la crema de llet, podeu obviar-la, amb el sofregit de la ceba i els fredolics ja queda boníssim. 
Un cop ho tingueu tot cuit, escorregueu els amorelli i afegiu-los a la paella amb la salsa de bolets. Remeneu bé i serviu. Si us agrada molt el formatge, podeu ratllar una mica de parmesà per sobre de cada plat. Bon profit!


1 comentari:

  1. No sé si veurem molts bolets aquests anys però tens tota la raó... quan arriva la tardor, quines ganes de menjar bolets!!! I amb pasta, un plat de 10!
    Petons i bon diumenge!
    Palmira

    ResponElimina