divendres, 17 de novembre del 2017

Pastís de formatge amb ceba caramel·litzada

M'encanten els programes de l'Anna Olson, sobretot els de cuina dolça. L'altre dia vaig veure aquesta recepta i feia una pinta.. bé doncs la pinta no deixa de ser un reflex de la delícia que és!! Feu-la i ja em direu. 


Ingredients (6-8 persones):

1 full de pasta brisa
1 terrina de crema de formatge (tipus Philadelphia)
180g de formatge ratllat (gouda o al vostre gust, que es fongui..)
6 branques de cibulet
Sal i pebre
1 ou sencer i 1 rovell
3 cullerades de ceba caramel·litzada (recepta aquí)

Preparació:

Preescalfeu el forn a 200º. Coeu en blanc (sense farcit) la massa brisa fins que estigui una mica daurada.


Mentre es cou al forn la massa, podeu anar preparant el farcit. Poseu en un bol la crema de formatge, els ous, la sal, el pebre i el formatge ratllat.






Remeneu-ho tot i poseu-hi a continuació la ceba caramel·litzada i el cibulet talladet.


Remeneu i reserveu. Quan tingueu cuita la base, ja la podreu farcir amb la massa de formatges.




Introduïu-la al forn, posició 2 calor dalt i baix. Deixeu coure fins que la superfície quedi dauradeta.


Poseu-la en una plata de servir i ja la podreu servir a taula. Bon profit!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada